about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Sunday, August 3, 2008,11:47 PM
    Minggu Lepas & Hari Ini
    Seperti biasa, last week sungguh tidak produktif. Semua jadi blur. Satu problem yang senang, sampai weekend pun x bley nak solve. Adus, kalau otak Nordin, bukak sebelah mata dengan sudut 15 darjah jek dah konpem bley solve. For days, working on the same thing, alahai... mane le x busan. But I decided not to let myself being tortured with all the tension, so lantak ler. Dah x reti nak wat cemane.

    Saye mengambil satu keputusan yang begitu drastik. For the first time sepanjang kat sini, dalam report mingguan yang dihantar ke Geoff, saye bagi code kat diye asking for error haha Malam tu jugak Geoff reply suh tunjuk the whole code during our meeting sebab bagi cebisan-cebisan code macam tu jek diye x bley nak figure out. Aye aye boss!

    Tapi nasib baik smalam ade mende best happened. Dengan takde kejenye saye menjadi student informal kepada Shanara - student vokal hehehehe Shanara aja macam mane nak nyanyi dengan betul. Baik giler... sanggup wat weekly kelas untuk saye hahahahhaa

    Dan malam tu... juga untuk julung kalinye, tengah-tengah bergaduh ngan MM saye bley panggil diye 'dumbass!' muahahahaha memang cari pasal lagi la kan. Sepanjang malam pakcik MM tu mengamuk... tapi buat pertama kali jugak saye jadi 'ice queen'... lantak ler diye nak mengamuk nak melenting... all I knew Senin ade miting ngan Geoff so x bley tensen-tensen. Masalah-masalah sekunder ni letak tepi jek...

    Miting ngan Geoff ari ni, as promised.... Geoff spent masa untuk cube memahami code saye yang ditulis dengan cara yang sungguh tidak sistematik sekali.. sampai dah abis ofis hour diye masih sabar mencari error-error yang mungkin. Alasan diye.. Jumaat ni diye akan ke LA untuk SIGGRAPH, which means kami xkan ade miting untuk 3 minggu. So diye xnak saye buang masa kat problem kecik macam tu. Oleh sebab tu lah diye sanggup nak figure out what the error is. Baik giler kan? Buat baik dibalas baik. Akhirnye dapat juga diye identify error tersebut :)

    Jadi ari ni.. I am so haaaaaaapppppppyyyyyyyyyyy!
    As I Would Have It
    Permalink |