about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Tuesday, August 26, 2008,7:53 PM
    Kryptonsite Awards...
    Since Smallville wujud pada tahun 2002, anugerah Kryptonsite ni diwujudkan untuk peminat-peminat Smallville mengundi favorites dari segi actor, actress, best episode dan sewaktu dengannya lah. Undi dijamin fair and square sebab setiap IP dihadkan dengan satu undi jek so xdelah sorang tu bley vote banyak-banyak kali untuk kategori yang sama. Awards ni diadakan before season premiere starts.

    So result untuk kali ini, Best Actor seperti biasa jatuh kepada Tom Welling, tapi disaing hebat oleh Michael aka Lex. Best Actress, of course pada Alison Mack (Chloe) followed by Erica Durance (Lois). Best Episode ialah Apocalypse where Clark dapat tengok bagaimana keadaan dunia without Superman. Dalam episode ni jugak dapat tengok Clark pakai glasses as a reporter for Daily Planet dan team up with Lois Lane. See? So many true fans of Superman mythology. Best Couple jatuh pada Clark-Lois (Clois). Bagus! Nampaknya peminat-peminat Superman masih setia dengan jalan cerita yang sebenar. Clark-Lana & Bizarro-Lana jatuh pada tempat ke-3 dan ke-4 respectively TETAPI jika digabungkan kedua-dua undi skali pun, still tak dapat mengatasi undi untuk Clois!

    Dan yang paling best, awards untuk Least Favorite Character. Untuk dua tahun berturut-turut kategori ni dimenangi oleh LANA LANG! Woo-hoo! Muahahahaha suke suke! Memang dah patut xde pun Lana dalam Smalville. Xde cite langsung. No wonder Kristen dah tanak berlakon untuk Season 8. Kalau saye jadi diye pun saye xnak dah. Asyik kena kutuk jek ngan fans sebab watak menepek tapi jadi leading actress. Funny bile baca review anugerah ni untuk this particular kategori. It said walau pun untuk 5 episode terakhir Smallville Season 7 Lana tak appeared langsung, dan x jadi regular actress dah untuk next season, but still tak dapat menghapuskan kebencian pada Lana Lang hehehe

    Well, basically tu je la nak cite. Hepi sket bangun pagi-pagi baca news macam ni after coming back from Stewart Island. Penat + nak cari mood balik nak wat keje nih......
    As I Would Have It
    Permalink |