about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Friday, September 5, 2008,5:13 AM
    Masuk SuratKhabar Lagi
    Ehem ehem.. hari ni merupakan hari yang agak menggembirakan. Tadi merupakan ari bagi postgraduates di Department of Computer Science mengadakan conference among kami. Saya tak terlepas dari kena bercakap kat depan orang-orang pandai nih huhu

    Preparation jangan nak cakap lah. Kena rehearse depan Geoff before present. First rehearsal on Monday... ade komen then edit.. Rabu rehearse lagi skali ngan Rob untuk Graphics Lab. Kena edit lagi. Khamis Geoff suh rehearse lagi. Adeh! Penat giler sih. Tak pernah dalam seminggu wat nothing except for presentation. Maghrib gi bukak pose kat masjid. Abis Tarawikh gi lab balik sambung wat keje. Dah jadi macam zombie. Sepanjang pose skali jek berjaya bangun sahur sebab penat sesangat. (penat sebab campur ngan flat hunting..jalan kaki beb!)

    Conference ari ni, saya merupakan last person to talk. Kul 4.30 pm tuh. But everything went so okay lah, or so I thought. Soklan-soklan yang ditanya, Alhamdulillah sume bley jawab. Lega giler rasenye.

    Selain daripada berjaya ngan talk petang tadi (berjaya as if lepas satu beban), dapat emel dari Kak Aina. BH review Mastika Aurora. One full page tu siap ngan gamba skali tapi gamba lama yang diambil a day before wat oral surgery. MM panggil saye "puan". Huh.. xpe.. ari ni epi so xde nak emo-emo takat gamba jek.. :P

    Anyway.. ni link ke artikel tersebut: Review Mastika Aurora di BH
    As I Would Have It
    Permalink |