about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Monday, October 5, 2009,8:37 PM
    Raya Lagi
    di masjid Al-Huda selepas solat Raya

    Seperti biasa, raya kat sini meriah. Raya pertama, lepas solat Raya, berkumpul kat rumah Nad, potluck lah since kami single-single jek. I did my mom's famous rendang dendeng. Walau pun x seumph yang mak buat, unexpectedly.. jadi! Lepas tu beraya ke sana ke mari sampai ler malam. Lab? X pergi langsung :)

    di rumah Nad

    4hb Oktober pulak merupakan Otago Open House hasil kerjasama 4 buah kelab Malaysia. Tahun lepas saya buat soto. This year, handle satay plak. Hmm by handling satay means menguruskan satay dari awal sampai habis (ikut description Faried, the president). Resipi of course dari Imran.

    Nad punye keje la ni.. jadi model gambar hehe

    Hmm penat jangan cakap. Dengan sejuknya lagi tapi digagahkan jugak pakai baju kurung kain chiffon tanpa proper thermal di dalamnya huhu.. nak bergaya punye pasal! Anyway, it was a success dengan guests yang datang terlebih dari yang kami predict. Tahun depan number of students akan bertambah so xtau ler next raye jadi macam mane plak..



    Komiti yang memainkan peranan besar sebelum dan selepas majlis
    As I Would Have It
    Permalink | 4 comments