about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Thursday, June 24, 2010,10:58 PM
    Sad, Very Sad June..
    June 2010,
    Nie bulan yang paling menyedihkan.
    My physics engine patut siap bulan ni tapi overdue nampaknya.

    Tadi hari terakhir Maxime, intern Fench kat sini.
    Should have made a proper farewell tapi seriously lupe.
    My bad, I was the only one yang tahu dia start esok dah gi tour NZ and balik France trus since saya yang handle aktiviti lab.
    Dah plan untuk tangkap gambar presentation diye + tea after seminar tapi tak teringat.
    Nasib baik sempat jugak tangkap gambar reramai before diye balik tadi.
    Diye jugak ahli tetap badminton untuk aktiviti lab kite orang.
    Hmmm..

    Last Wednesday, Alex, another French intern kat sini, said goodbye.
    Unlike Maxime, diye tour NZ 3 minggu before balik France.
    Sedeynya..plan berpoya-poya main badminton kat Unipol before diye balik sume hancus sebab banyak mende diye kena setel.
    Diye terer ok main pingpong and badminton.
    Agak terkejut jugak ler masa main badminton tu, tak pernah sangka orang Perancis terer macam tu.

    Before this dengar rumors banyak giler pasal orang-orang Perancis.
    Ramai kate mereka sombong giler.
    So dalam mind ni pun dah terset macam tu.
    But these two berjaya ubah that perception.
    Mereka sangat baik dan humble dan very down to earth.
    Bak kate Kak Liza, diorang datang dari kampung, sebab tu perangai sopan kot :D

    Pastu dalam masa 5 minggu lagi, Rob pulak akan balik ke Netherlands for good.
    Adeh, ilang lagi sorang member lab yang best.
    Dan pemain badminton yang sangat terer (diye ditrain untuk competition so memang gempak lah).

    Untuk menambahkan lagi misery, awal July, ade Bersatu Games di Auckland.
    That will be my last game with my volleyball team.
    Team yang saya form 3 tahun lalu.
    3 tahun main sama-sama.
    Dah serasi giler.
    Kami decide untuk pegi game tu sebab untuk main one last time sama-sama.
    Sedih!!!!!!!!
    Tak sempat dah nak form and train team baru pasni.. hmmm..

    Yang pastinya, lepas ni pegi lab dah x best.
    Sorang-sorang balik for good.
    Lab makin sepi.
    Yang tinggal orang-orang yang tak bape giler.
    Hmmm tensen-tensen x bley usha Alex yang sangat kiut itu..
    Isk isk...
    Jadi nerd balik la lepas ni ngadap komputer jek tanpa aktiviti bersosial bersama labmates :(
    As I Would Have It
    Permalink |