about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Tuesday, June 8, 2010,10:05 PM
    Update
    Pergh!
    Lama giler x update..
    Dah berabuk bersarang labah-labah tarantula pun blog nie..
    Bukan sebab nothing happened..
    Tapi sebab terlalu banyak yang happened maka blog ni berkubur macam tu jek..
    Banyak nak cite tapi isk isk...
    Tangan ni dah tak rajin nak mengarang..
    Novel pun dah lama terbengkalai..
    Kadang-kadang bukak jugak Microsoft Word tapi tak terusik pun keyboard ni..
    Semangat masih ada..
    Idea semakin berlambak..
    Membuak-buak untuk kuar tunggu masa jek nak lepaskan semua..
    Hmm.. Insya-Allah bila ade kesempatan..
    Hajat nak teruskan dengan novel Remaja Dewasa yang dah mencecah 4 bab..
    Tapi mungkin jika jari jemari ni kembali rajin menari-nari di atas keyboard, sambungan Pengembaraan Fantasi kot yang akan tertulis dulu..
    Masa x banyak nak pk plot-plot yang thrill dan misteri untuk Villa Krista..
    So will go dengan yang simple dan pendek dulu.
    Kepada peminat-peminat siri PF..
    Insya-Allah.. adalah sambungan nye nanti..
    Pengembaraan Mira, Adnan dan Deego baru saja bermula!
    As I Would Have It
    Permalink |