about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Friday, May 25, 2007,9:01 PM
    Where Am I Going To Stay?
    The next major step yang saya kena buat ialah to determine kat mana nak tinggal bila dah sampai kat Otago nanti. Hmmm... ni pun payah jugak nak fikir. Untuk semua International Students, memang gerenti diberi tempat tinggal. Cuma masalahnya... tempat tu lah.

    Choices yang ada: Residential Colleges/Halls atau University Flats. Kalau pilih Halls, sama macam duduk kat hostel. Bilik sorang satu with internet connection (ni yang best), shared bathroom, fully catered, and of course banyak sport facilities including volleyball. Kalau Flats, hmm.. bilik sorang satu gak tapi macam dok kat rumah sewa sini lah.

    Mak suh dok hostel jek sebab utama, tak familiar lagi dengan suasana kat sana. Ikut hati memang nak dok hostel jek... cuma... hmmm... makanan je lah. Ada Halls yang sediakan halal food. Tapi tu semua available dari February. Tempat lain yang confirm memang sediakan vegetarian food. Adus! Takkan nak jadi vegie untuk setahun permulaan ni. Dah le makin kurus sebab dok main, ni kang tambah kurus sebab tak cukup makan. Alahai...

    La ni tengah dok survey-survey Halls. Nak kena decide betul-betul, email orang sana tanya pasal food. Kalau food dah setel, as long as ada internet connection dan volleyball facility, I'll be definitely fine hehe... Oh ya... pasal bilik air ni pun satu hal gak.. tapi tu insya-Allah bley adapt ;)

    p/s: susah nya sejak blog kena block nih. nak baca komen pun tak dapat huhu


    As I Would Have It
    Permalink |