about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Tuesday, May 29, 2007,1:33 AM
    Cuti Belajar Peringkat Pertama -> Lulus
    Tadi kena panggil dengan Dekan. Alahai.. berdebarnya rasa, Tuhan aja yang tahu. Mana taknye, awal sikit tadi Dekan pergi meeting untuk cuti belajar ni. Selama ni tak pernah le pulak dia panggil untuk beritahu result. Tu yang macam-macam thoughts keluar.

    On the way gi jumpa Dekan, dah set dalam mind UPM tak luluskan sambung belajar kat NZ ni. Nanti tak le kecewa sangat. Tapi Alhamdulillah, Dekan kata UPM dah approved, dan application tu dah di-forward-kan ke KPT. Tunggu keputusan dari KPT je lah.

    Borak-borak dengan Pian pasal tempat tinggal ni. Almaklumle dia banyak pengalaman study kat Australia dulu. Pian tolong bagi contact Otago Malaysian Students Association (OMSA). Lega rasa. Baru rasa confident sikit nak gi. Yang paling best, dalam persatuan ni ada game volleyball gak. Yay!

    p/s: Tunggu result KPT.....
    As I Would Have It
    Permalink |