about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Thursday, October 4, 2007,4:27 PM
    Counting Crows??
    Dah lebih seminggu tak memblogging. Tak sempat sebenarnya. Sape kate cuti rehat dok kat umah takde keje.. huhu.. dok kat kampung lagi banyak keje tau..

    Bape hari dok mengemas barang-barang yang dibawa balik dari Serdang.. dah setel tu, kena stat packing untuk nak pos ke New Zealand lak.. adeh.. penat sih.... ni pun tak abis lagi... so far dah isi lima kotak.. alahai.. bape $$ la yang melayang untuk pos ni.. dah le takde bonus :((

    Raya lak dah dekat.. so ari ni dah stat kena beli barang untuk wat kuih.. dah beli kena la wat ye dak.. bile nak menulis nye nih? Entahler.. idea tengah mencurah-curah.. tapi tak dapat lak nak menaip.. tiap2 hari ade jek plot yang masuk... aler... tensennye... tak sabar dah nak menulis nih.. study pun belum.. dah janji ngan supervisor nak fahamkan dulu pasal topik nak buat tapi sampai la ni belum sentuh apa-apa pun.. alamak.. macam mane nih.. -sigh-

    Well, masa last day kat UPM ari tuh, tak dapat nak jumpa semua orang. Sedey memang sedey tapi nak wat cemane.. itu yang termampu... malam tu gi berbuka puasa ngan Zai kat Alamanda.. dekat kul 9 pm rushing balik sebab nak kena gi ke Rimbun, Bangi lak sebab geng-geng volleyball dah tunggu kat sana... walaupun penat... tapi that was my precious moment.. spending time with semua kenkawan.. walaupun skejap.....

    Dapat jumpa member-member seperjuangan dalam mengharungi pahit getir kehidupan as tutor ni sebelum balik ari tu.... Nabil, Noris, Et, Sal, Lan, Mas, KA, Zaihisma, Farid, Azri, Izuan and Sazly...... good luck la ye dalam perjuangan kita semua.. dah berjaya nanti jangan kekalkan tradisi yang kite semua tak suke ahaks!

    Jumpa housemates on Friday before betul-betul keluar dari Serdang.. 3 tahun stay ngan diorang.. banyak kenangan.. especially masa gi Miri walaupun kak Asiah tak follow.. tapi banyak aktiviti lain kite orang wat sesama.. ngan Ita and kak Baayah sekali.. huhu sedey...

    Oh yeah.. saje nak update pasal surgery ari tuh.. bak kate OD.. dah ade lubang kat blakang tu bley buat main bola... memang betul.. tapi yang payahnya bola yang masuk kat dalam tu asyik sangkut jek.. sebab jurang nye dalam sangat.. jadi mcm main golf plak.. banyak bola masuk kolam pastu terkumpul kat situ jek.. huhu... macam makin susah jek.... hmm alahai..

    Anyway.. yang best nye.. Heroes dah stat! Yay! Best bangat! Tapi nanti dah sampai sana macam mane nak download ye???? Nasib baik sepanjang bulan Disember network sana tengah hiatus, wat re-run jek so banyak masa untuk figure out how to download. Yes!

    Ok.. got to go.. panggilan keje ahaks..
    As I Would Have It
    Permalink |