about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Monday, October 29, 2007,12:31 PM
    Meet The Supervisor
    It was sunny for the last 2 days. Yay! First time since my arrival, I don't need to wear coat when walking outside. Seronoknya. Mat Salleh kat sini pun sume macam tak pernah nampak matahari. Rata-rata berjemur depan umah, bukak baju lagi hahahahaha

    Semalam merupakan hari yang mendebarkan. Mana taknya. First time untuk berjumpa dengan supervisor yang selama ni hanya berkomunikasi dalam emelnye. But before that, pergi international admission office dulu untuk enrol as a student there. Layanan? Jangan cakap. Officers kat sana layan sebaik mungkin. You felt very welcome kat situ.

    Lepas tu, gi jumpa supervisor. As being prejudged from his photo, he is whacky whacky kinda guy hehehe best! Lab dah le dalam umah. Siap ade meja pool lagi. Hi lepas ni main pool je la teman. Ade piano n a pianist, Nathan, a pure Kiwi. Ade room khas ngan tv where bley tengok cite yang diprojek ke screen besar.. and ade jugak nintendo & play station for them to play.. Ade dapur untuk memasak nak makan pape.. almaklum ler depa sume dah berkampung kat situ.. sv cakap lepas ni kite main voli lah pulak.. nanti diye wat satu tempat untuk main voli hahaha lawak tul lah diye tu..

    Then sv bawak ke sana sini, gi jumpa orang tu and orang ni.. baik beb. Made me wonder.. nape budaya macam ni tak ada kat tempat kite ye? He's and Englishman but he's proud to be part of Otago. (Bukan Leeds hahahah) Tapi lepas tu sv dah warning awal-awal... diye akan lebih strict kalau progress tak ada.. hihi wokey bosss! err sv ade bagi tau gaks.. macam kena gune unix/linux jek kat sini huhu

    Before balik smalam, diorang ajak main frisbee lagi. I said not now lah, sebab ade mende nak settle lagi. Member pun dah menunggu lebey 2 jam. Sian diorang. So far memang ok lah. Cume tak nampak bile diorang ni wat keje. Asik main jek hehe Aiseh.. I'm the only lady yang wat PhD kat situ. Nasib baik kak liza ade kat umah selang 2 buah jek.. ade gak geng..

    Hari ni nak proceed ke international admission sekali lagi untuk anta borang before officially enrol as an Otago student. Cannot wait! Hopefully everything will end well for me here tak moh disappoint those yang dah banyak berbudi.. lagi pun semua orang kampung dah tau ;)

    Ciao!
    As I Would Have It
    Permalink |