about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Thursday, February 7, 2008,1:57 AM
    Partial Solar Eclipse
    Ni satu lagi hasil kerja kegeniusan Geoff, my sv. Dengan teleskop buatan sendiri yang dikatekan salah satu dari toy diye, kami dapat melihat gerhana separa matahari. Brilliant! Tapi gamba yang diambil ni nyaris-nyaris ilang gara-gara memory yang dah full. Terkejut kejap masa nak tunjuk kat Munir gamba eclipse (diye punye la beriye-iye kunun nak tengok.. tapi tido la plak.. poyo tul!)

    Dan pasal gamba yang kunun ilang ni jugak ler Munir jadi tensen ngan akak dLyn yang giler ni hahaha baru diye tau bukan sume novelis waras tingkah lakunya. Anyway, berkat kegeniusan ku gambar ni berjaya jugak didownload ke notebook. Woo-hoo!


    Photobucket Photobucket Photobucket

    Photobucket Photobucket Photobucket

    Photobucket Photobucket Photobucket

    Tengok lah gamba 'toy' Geoff ni. Dan Geoff nye gamba yang pakai topi tu. Sempoi giler kan? Macam tu la pakaian diye datang lab ari-ari. Or gi kelas. Jangan harap diye nak pakai smart-smart haha


    Photobucket

    Oh yea.. budak-budak kat sini ade yang terer wat roti canai. Walaupun tak sehebat anney kat Maulana tu tebar roti canai, tapi rasa memang ummph! Two thumbs up! Pasni xde la kempunan nak makan roti canai dah hehe

    Photobucket
    Munir tengah tunjuk bakat kat umah kak Lily. Nampak macam macho kan? Tapi gediks! hahahaha jangan mare ye dik ^_^
    As I Would Have It
    Permalink |