about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Tuesday, February 5, 2008,6:04 PM
    Yay! I'm Surfing!!
    Hari ni cuti, Waitangi Day. Percaye atau tak.... finally saye pergi belajar surfing dengan Yi Tian, Ofeira dan juga Kay. It was so awesome! Tak dapat nak gambarkan perasaan, bawak board.. tunggu ombak datang and woosh... dihanyutkan oleh ombak besar Lautan Pasifik.

    Lesson selama satu setengah jam sahaja tapi cukup puas hati. Mula-mula kami belaja simulate macam mane nak paddle, then jump ke atas board. Nasib baik biasa buat push up dulu masa masuk silat, so xde lah problem sangat masa nak lonjakkan badan berdiri atas board.

    Challenge wujud masa nak surf lah. Waktu ombak dah tolak board kite, kena paddle sekuat hati, dan cube berdiri atas board. Cis.. asik tertelan air laut jek sebab asik jatuh. But somehow managed to berdiri atas board dengan jayanya sebanyak 2 kali. Yay!

    Bondaku ni kalau baca entry kali ni sah-sah geleng-geleng pala jek. Hehehe sori lah mak.. anak pompuan mak ni memang macam ni... suke wat mende ngarut-ngarut :D

    Anyway... err... saye dah tembam ke? Cube compare gambar di bawah....


    Photobucket
    Awal December 2006

    Photobucket
    New Year's Eve 2007

    Aler... standard aa tembam sket.... dah setahun pun...... xpe..xpe.. pasni main banyak-banyak... kasi maintain badan hahah
    As I Would Have It
    Permalink |