about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Thursday, January 31, 2008,1:27 AM
    Favorite Performances
    Ni satu lagi keje ngarut yang saye buat - menonton AJL live streaming. Mengarut sebab perbezaan masa lima jam antara Malaysia ngan New Zealand. Meaning waktu AJL stat kat sana, kat sini dah pukul 1.30 am. Hmm wat perangai masa slalu bangun tengok bola dulu-dulu. tido sekejap, pastu bangun, then tido balik. Nasib baik x pening pala.

    Dari Muzik-muzik pertama sekali, waktu Fran menang dulu, saye tak pernah miss finalnya. Walaupun x pernah ikut tiap-tiap minggu, tapi finalnye mesti tengok. Tingat masa masuk asrama sekejap waktu Form 1 dulu (dulu skolah bukak bulan 12). Mane bley tengok tv. Kebetulan skolah agama, lagi la x boleh tengok Muzik-muzik ni. So abah la tolong rakamkan sebab anak diye ni merayu-rayu nak tengok hehehe..

    Anyway, masa AJL baru-baru ni, ade 2 performances yang menjadi favorite. Pertama sah-sah ler dari Jaclyn Victor. Memang suke ngan suara diye even ade yang kate diye menjerit.. she's still super duper singer bak kate Roslan Aziz.



    Satu lagi.. hehehe dari Mawi. Ops jangan salah faham, saye tak minat Mawi. Mak jek yang suke sangat ngan Mawi. But somehow saye rase performance diye malam tu cute sangat :D



    Btw, kroni main voli dah bertambah. Petang smalam main giler puas ati. Ni ramai Malaysian students dah stat balik. Mengikut yang kami plan tadi, Sabtu ni nak stat training untuk Sukan Bersatu. Bulan 2 ni pun ade sport day in between kolej. dah bagi tau Yi Tian. Nak main voli! Woo-hoo!

    As I Would Have It
    Permalink |