about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Monday, January 21, 2008,1:59 AM
    Berapa Hantaran?
    Hmm dapat link ni dari Alpyan Ismet Ulam Raja. Bley calculate bape yang kunun-kunun kite bley dapat untuk hantaran. So pada yang bujang-bujang tu apa lagi, bley la cuba hahaha.. Just klik kat sini : hantaran.

    Pada sesiapa yang tingin nak dapat hantaran mahal, bley la jugak try tengok-tengok apa kriteria yang perlu ada untuk dapat hantaran sebanyak sekian sekian. Then bley set target :D

    Oh, smalam txt Phil so ari ni mamat tu tolong la ape yang patut. Alhamdulillah Qt dah berjaya diinstall, cume tak test wat program lagi. Penat aaa setelah berjam-jam tunggu untuk Qt ni abis compiled all the libraries. So esok baru try wat first program with Qt. Thanks to KA yang sudi nak tolong tengokkan error before this :)

    And smalam jugak tengok Heroes: unaired pilot. Hmm rupe-rupenya ade character terrorist Muslim yang dah bertaubat sejak kematian wife diye. But kawan diye cube untuk pesongkan balik. Ade babak Amid ni tengah solat, cube bunuh diri lepas tu (ade ke patut). Dan ability diye.. boleh kuarkan radioaktif dari tangan. Ring any bell??? Luckily part tu was being completely removed!

    Well, wanna get back to writing. Ciao!
    As I Would Have It
    Permalink |