about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Saturday, January 26, 2008,8:08 PM
    St Claire Beach
    Akhirnya, setelah hampir 4 bulan berada kat sini, berjaya jugak sampai ke beach. Pantai merupakan tempat yang paling saye sukai. Selalu rasa ketenangan apabila melihat ombak-ombak memutih yang memukul pantai!

    Seronok dapat peluang, sebab bukan sepanjang tahun boleh ke pantai. Hanya pada musim panas saje. Musim lain, laut menjadi sangat sejuk. Even sekarang pun terasa kesejukannya. Asalnye plan nak gi swimming kat Salt Lake Pool, yang hanya dibukak during summer. But since Ofeira dan Verinder x berenang, so kami ubah plan. Gi sana main volleyball.

    Susah giler main beach volleyball ni. Nak berlari atas pasir-pasir. Dengan angin yang kuat. But it was fun. Tengah-tengah main a bunch of boys dari Invercargill datang join. Xpelah, the more the merrier.

    Dari beach volleyball, kami main beach soccer lak. First time main soccer and I actually can play. Yay! Ape-ape pun volleyball tetap di hati hehe Dah penat main soccer, diorang main touch ball. Ntah, x reti langsung nak main. X suke pun. Pastu baling frisbee, then back to volleyball. Dah puas, gi main laut. Arghh rugi nye x bawa baju xtra.

    Xpe.... ade few weeks lagi before summer ends. Ade kesempatan bley gi ke beach lagi untuk mandi. Mungkin next week. Consequence daripada spent half day kat pantai waktu summer ni, sah-sah le kena sunburn teruk! :)
    As I Would Have It
    Permalink |