about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Thursday, January 17, 2008,8:24 PM
    Hari Ni Gagal Lagi...
    Semalam dengan bersemangat siapkan program gune GLUT. Bukan buat ape pun. Setup room jek. Yang penting nak make sure program ni bley run kat Watching Window. So ari ni datang ke lab dengan harapan Damon ade so bley la tengok hasil keje pertama kat WW.

    Nasib baik Damon ade. Tapi bile diye dengar saye gave up on Qt and back to GLUT, diye cakap I shouldn't give up. Amik masa 2-3 minggu blaja Qt. Worth it. Saye ade 3 tahun untuk wat PhD so jangan stuck ngan GLUT. Huhu begitu sekali kata pakar WW ni.

    Dengan baik ati Damon tolong la uninstall & install kembali Qt. Tapi............ hasilnya tetap sama. Tak bley jalan. Haha meaning bukan saye la yang x reti. Windows yang bangang. Yay! Damon pun mati akal dah xtau nak wat cemane. At last diye cakap, baca la lagi ape yang patut, then gi mintak tolong kat technician hahaha

    Spoke to Mike. Diye cakap diye sendiri gave up install Qt kat Windows. If dapat run Qt, result memang gempak. Tapi nak install nye tu quite pain in the ass. Well Mike, couldn't agree more. 2nd last resort before bawak ke technician. Tunggu Phil datang. Tapi tadi diye x datang lagi sebab ikut kate Mike, diye balik kul 5 am. Hmm malas nak tunggu dah. Dok lama-lama kat lab bukan bley wat pe dah pun so better balik umah. Nanti Ahad txt Phil mintak tolong diye on Monday.

    Anyway, hari ni merupakan hari jadi abang yang ke-36. Abang yang menjadi illustrator kepada novel-novel PF tu. Well abang Je, semoga sukses selalu.. and jangan lupe jaga kete merah tu elok-elok! :D

    Kesimpulan untuk hari ni, jangan give up on Qt. Ikut kata pakar (Damon).. wat PhD application gune GLUT.... nayyyyyyyyy! :P
    As I Would Have It
    Permalink |