about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Wednesday, September 10, 2008,5:18 AM
    Jochen is Back! Yay!
    Seronok! Jochen dah balik dari jadi student volunteer SIGGRAPH '08 kat LA, dan gi berjalan-jalan kat USA pastu. Hmm ape yang best sangat pasal Jochen ni? Sebab otak diye ala-ala Nordin. Well, mungkin tak segenius Nordin (another unusual spesis) tapi still hebat.

    Jochen is the one I turned to setiap kali I was stuck with my programming or setiap kali tak reti nak solve mathematical problem. Bley kate diye sifu lah untuk saye yang kerdil ni. Diye buat Master je baru tapi programming gempak. Sangat-sangat helpful.

    Smalam first time jumpa Jochen setelah diye balik dari USA. Senin tak jumpa sebab saye tak gi lab. Selasa lak sebab diye wat oral surgery. Jumpa smalam borak-borak. Pastu diye tanya pasal keje saye so far. Ape lagi, pucuk dicita ulam mendatang. Saye pun tunjuk ape yang dah dibuat and problem timbul kat mane.

    Diye bagi tau possibility why it happened that way. Walaupun diye tak gerenti it might solve the problem, but still, at least ade something to start with. Hmm yang tak bestnye, the solution itself is very complicated dan it won't get any easier afterwards. Huhu

    Tapi xpe, pelan-pelan kayuh. Geoff pun cakap take time untuk paham mende. He's not in rush. Insya-Allah akan diusahakan sebaik mungkin ;)

    p/s: Jumpa Geoff smalam. Diye berpuas ati ngan talk saye Friday lepas. Diye cakap I did well hihi mane taknye.. selepas 3 kali rehearsed depan Geoff plus dah jadi macam zombie sepanjang last week. Balik tarawikh jek gi lab balik sambung wat keje. So it was all paid off! Yay!
    As I Would Have It
    Permalink |