about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Friday, January 11, 2008,3:02 AM
    The Most Happiest Moment
    Finally, setelah menanti sikit punye lama sejak pertama kali menjejakkan kaki ke sini. Tadi berjaya juga bersukan! Woo-hoo! Sebelum ni hanya gi lab, balik umah, menulis, makan, tido. Tu jek rutin harian.

    Actually dah plan lama nak gi main. Kununnye Sabtu lepas. Bangun pagi-pagi dengan semangat gi Unipol, pusat sukan universiti, dengan Regina & Yi Tian. Skali tutup daaaa... keciwa.. so ganti ngan petang Jumaat. Tapi just gi ngan Regina sebab Yi Tian tengah bercuti kat Wellington.

    Sampai kat Unipol dalam kul 6. Kat sini nye style, takyah bawak reket. Bawak shuttle jek sebab reket sume disediakan. Just tunjuk student card. Raket Yonex gitu hehehe Tengah-tengah main tiba-tiba Imran, budak foundation datang ngan Iqbar, flatmate diye. Lepas setengah jam, kite org main beregu lak lawan ngan depa. Main satu set sebab depa nak main ping pong lak.

    Kite orang pun kunun nak balik la sebab nak gi New World gi beli barang. Sekali Regina tengok diorang main ping pong, diye nak gi lepas gian main ping pong lak. Diye gi main ngan Iqbar. Sekali Iqbar dah taknak main sebab nak gi main basketball. So saye cakap nak join, diye cakap ok.

    Sekali masuk ke court basketball nampat court voli, siap ngan net. Huh macam ape jek terkinja-kinja excited nampak court voli tu. Shoot bola beberapa kali, then cakap ngan Regina nak pegang gak bola tampar. Tak kire la xde orang pun. Dapat serve dah cukup. Bape kali dok ulang alik ke kaunter. Gelak je orang yang jaga kaunter, baru bape minit dah nak gi tukar game lain.

    Tak dapat digambarkan macam mane sonoknye dapat pegang bola tampar balik. Yang paling best, I still can play. Yay! Bape lama dok main sorang-sorang, pastu Imran datang join. Tibe-tibe ade budak Palestian datang join lak. Ok ler.. 3 orang. Pastu Regina masuk court lak. Tak lama lepas tu Iqbar join. 3 vs 2... ok jek.. main ikut suke ati. Mentang-mentang le siang panjang, dengan tak ingat dunianye main sampai kul 8.30 pm huhuhu


    Best best. Tak tau nak describe betapa puas nye ati ini. Main pun buat perangai macam dulu. Lompat-lompat terlebih excited. Regina gelak sebab diye cakap macam budak kecik yang mintak-mintak kat mommy nak main hahahhaha anyway, thanks Regina sebab sanggup tunggu sampai saye puas ati gile main petang ni. And thanx jugak kat Imran yang sudi layan karenah kakak ni yang tak reti-reti nak benti main heheheh Alamak terasa macam bagi ucapan menang award lak hihi

    Consequence dari main x ingat dunia.... kaki cramp giler.. almaklumler kat sini berjalan kaki.. huhuhu.. penat giler nih..... nak tido.......................... :) :) :)
    As I Would Have It
    Permalink |