about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Tuesday, February 12, 2008,7:54 PM
    Tunnel Beach
    Last weekend, Sabtu and Ahad, gi tengok game voli. Best! Dah lama tak tengok game betul-betul macam tu. As usual si Munir gediks tu jugak le yang kena seret hahahaha Toroa International House lak officially dibukak on Sabtu. So tengah hari tu ade BBQ. Then hari Ahad lak gi Tunnel Beach.

    Tapi yang tak bestnye masa gi Tunnel Beach, ujan. Air laut lak pasang so dapat tengok laut je lah. But still best sebab laut-laut Pasifik ni ganas-ganas, x malu-malu macam laut kat Mesia. Cantek memang cantek. Bile nak balik tu.. alahai.. tingginye kena daki. Gi tramping ari tu pun x semput macam ni.

    Photobucket

    Photobucket

    Photobucket

    Nak dijadikan cite, pagi Ahad tu gi tengok game voli dulu. Then rushing balik waktu Vikings tengah lawan.. (Arghh tensen tensen... Vikings main mantap). Sampai umah x sempat nak makan, trus gi ke Tunnel Beach. Jalan plak mak aihh.. bengkang bengkok. Saye ni dah le jenis penin ngan jalan macam tu. So dengan perut lapa + winding road = sakit pala + gastrik. Ingatkan by Monday dah ok. Tapi ni dah sampai Rabu, still perut sebu. Masuk makan jek perut reject. Adus!! Nak makan pe macam ni? :((

    Haaa selepas text Munir dipublickan.. flatmate diye yang slalu jugak mengenakan saye dah mula cuak. Takut nama diye naik dalam blog ni hahaha siap anta text mintak maap tu if tersakitkan ati. Tau takut kome ye... Jangan isau.. walau ape pun yang berlaku.. Munir gediks akan tetap dijadikan scape goat. Korang dera la akak macam mane pun.. Munir yang kena time balasannye hahahahah bagus tak?
    As I Would Have It
    Permalink |