about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Wednesday, June 18, 2008,11:22 PM
    Bon Voyage!
    Smalam, Rabu, 18 June 2008.. Rianne berangkat ke Australia. Pegi holiday kat sana dulu then baru balik Holland. Sob sob sob. Untuk membuatkan hari tu bertambah sentimental valuenye, saye pun mengoffer diri untuk anta Rianne & Leonie (another Dutch lady) ke airport. Bertemankan Yi Tian, hampir pukul 8.30 kami bergerak.

    Teringat kali pertama Rianne sampai. Masa tu saye ngan Yi Tian jek yang dah ade kat flat tu. Excited waktu tu nak jumpa flatmate baru. Diye sampai jek, memang terbeliak jugak ler tengok, dengan tinggi & cantik. First time sembang ngan diye, nampak ler keperamahannya. Teringat jugak masa Rianne cite diye ade kawan-kawan Muslim dekat Holland, and surprisingly diye tahu pasal Islam. Tak susah nak terang nape kena pakai tudung or ape itu Halal. Rianne memang dah arif! Awal-awal kenal lagi diye dah gelar saye crazy and funny hahahaha

    Well, masa anta tu, sampai airport lebih kurang pukul 9.10 am. Lepas checked-in, kami pegi breakfast sat. Alexa called dari Australia untuk wish goodbye kat Rianne. See, how close we are! Then gi tunggu sampai diorang checked-in kat gate. Sedey...... seriuosly sedey...

    Masa last dinner kat Velvet Burger, Rianne bought few stuff untuk kite orang. Diye bagi kad saying thanks, Dutch cookies, lapik pinggan untuk letak tea bags (huhu gonna miss tea without her) and small notebook untuk kite orang tulis perkara-perkara yang nak diberitahu dekat diye. Dah add skype Rianne so pasni still masih boleh keep in touch! Ooo Rianne juga bagi saye satu blouse sebab diye x boleh pakai, agak pendek. Nasib baiklah saye maintain badan so blouse tu fit me really well hehehe

    Macam mane flatmate baru agaknye? Hmmmmm...


    Photobucket
    @ Airport

    Photobucket
    @ gate pelepasan
    As I Would Have It
    Permalink |