about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Wednesday, June 11, 2008,5:34 PM
    Dunedin & Snow
    Ikut weather forecast, Ahad last week snow akan turun di Dunedin. Apa lagi, untuk orang yang teringin sangat nak tengok snow ni memang sangat-sangat teruja lah. Tak sedar diri yang badan ni masih sakit-sakit and doktor dah bagi tau dok umah diam-diam and banyakkan berehat. Snow punya pasal, sume tu letak kat tepi.

    Malam tu tak tido tunggu snow. Hasrat termakbul. Dapat tengok snow turun secara live! First time turun tak berapa lebat. Second time tu banyak. Dengan jakunnya gi berlari keluar. Tak peduli dah sejuk ke tak. Yang penting dapat main snow hehe

    Pagi nye gi Forester Park untuk main snow. Munir nak naik bukit tinggi-tinggi sket tapi Timi tak berani nak redah so xpelah, kami setel kat park tu jek. Tengah-tengah main ada mamat kiwi sorang berhenti tengok kite orang. And then tanya, "you guys must be from Auckland". Hahaha nampak sangat jakun tengok salji. Ooo kat Auckland xde salji eh.. kat south jek...

    Tapi salji kat sini xler selebat kat Jepun sana.. or US or Canada... tapi x kisah.. yang penting namanya salji! Skali dapat tau Yana naik Signal Hill tu dengan salji yang lebih tebal huhu xpe xpe... bulan 8 ni gi ski trip kat Queenstown.. konpem salji melampau tebal.. so bley main salji puas-puas!


    Photobucket
    Main salji yang turun...

    Photobucket
    @ Forester Park

    Photobucket
    Jakun giler main salji mnah Tapah nie..

    Photobucket
    Hasil tangan Munir

    Photobucket
    Err snow man or snow dog?
    As I Would Have It
    Permalink |