about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Wednesday, May 14, 2008,5:32 PM
    Hari Ni...
    Smalam was such a bad day for me. Adus.. susah betul jadi pompuan ni. Sumenye x betul smalam. Gi lab dengan harapan nak wat keje and stay sampai malam. Siap bawak bekal untuk bukak pose lagi. Hampeh... lom abis ofis hour dah chalo. Jochen pun heran sebab saye balik giler awl. Dah le datang lewat hmmm

    Tensen giler. Cube study satu ape pun x masuk. On the way terserempak ngan Alexa so jalan balik skali. Sampai umah Rianne tengah dinner so while waiting for waktu berbuke lepak ngan diorang. As usual flatmatesku ni akan cube menceriakan if ade antara kami yang xde mood. Thanks mates!

    Pastu abah call. Bagi tau nak pos reket badminton diye (reket keramat buat saye.. dengan reket tu la menang banyak tournament badminton FSKTM ^_^) + dvd. Tanya abah cite pe.. abah cakap tengok je lah ape diye bagi huhu.. yo la abah ooi.. Bagi tau abah nak Indiana Jones, diye cakap xde lagi.. Oooo lambat jugak lanun-lanun kat Mesia ni ye.. dulu Star Wars III baru 2 hari masuk wayang kami dah dapat tengok cd nye...

    Still tensen lagi lepas tu. So amik fon and called Mat Nabil.... free-free jek kena marah sebab buang duit call diye sebab bley je chat masa tu hahahahahha Takpe Nabil, x claim nye duit call tuh ;) Ok lah.. Nabil bagi advice yang bagus.. dah x bley stadi tu gi je la tido. Tunjuk jek kat Geoff ape yang ade. So I did follow what he told me. Malam tadi layan American Idol jek. Tak tengok langsung dah research ni. Memang tawakal je la nak jumpa Geoff...

    So ari ni... dengan xde perasaan datang lab. Since Janet x bley datang miting hari ni, so Geoff banyak lari topik lah. Start dengan soklan diye.. tengok tak bintang pagi tadi? Huhu dah lama tak tengok sebab dah tak nampak Venus. Diye cakap rugi sebab Jupiter sangat clear subuh tadi so esok kena tengok la nampaknya. Pastu Geoff terus cite pasal planet-planet ni. Pasal pendapat sama ade bumi atau matahari yang menjadi center of our solar system ni.. (hmm nape saye tak buat research on astronomy jek eh since tu mende yang saye sangat-sangat minat). Lepas tu kami sembang pasal new building... kat ne nak letak meja pool sume.. then Geoff cakap pasal his retirement. Tapi diye cakap jangan risau diye xkan retire selagi saye x siap PhD lagi :D Diye cakap pasal future diye di mane diye nak spend more time doing music instead of graphics..Abis tu sape nak amik alih Graphics lab? Diye cakap xde.. mungkin graphics department akan tutup sebab diye xmoh doing part time even as Prof Emeritus... huhu Geoff kasik sume ilmu tu kat sini.. meh saye amik alih ye.. :D

    Then baru masuk pasal research. Geoff ajar fizik sket-sket.. ingatkan balik pasal Maths.. then diye tengok program saye and bagi tau ape yang patut dibuat untuk betulkan problem saye... which is good.. bagus jugak nasihat Mat Nabil ni... at least malam tadi nasib baik la x peningkan pala dok pk.... tetibe dapat balik semangat yang hilang tu hahahah.. citt baru jek plan nak blah awal dari lab.. nampak nye kena hold dulu niat tu.. sementara mood tengah high ni.. better wat keje.. so aza aza fighting! Tapi still kena balik awal sebab kul 5 ade training voli ngan Scorpions.. huhu... satu-satunye mende yang saye tunggu untuk minggu ni dan juga game on Sunday. Yes!!!!

    **spoiler** jangan baca if xnak tau...
    latest update on American Idol.. skang dah down to the final 2.. agak lawak sket la for me when I read the news..
    _____________________________________

    Who will snag the title next Wednesday?

    One thing is for sure: His name will be David.


    As I Would Have It
    Permalink |