about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Sunday, June 1, 2008,12:40 PM
    End of Semester Dinner
    Sabtu lepas, Toroa buat End of Semester Dinner di Leviathan Hotel. Antara sebab selain daripada semester yang dah nak berakhir ialah there are many exchange students kat sini. Berakhirnye semester bermaksud diorang ni sume akan balik ke negara masing-masing, termasuklah Rianne sob sob. Ade jugak yang dah menamatkan pengajian diorang pada semester ni.

    Seperti biasa, a day before tu, saye, Yi Tian and Alexa pasti akan spent the whole nite figuring out baju ape nak pakai. Dah dapat approval sume baru bley proceed hehe Rianne masa tu gi party so diye tak join lah sesi trial ni. Funny, it took Yi Tian 5 trials sebelum kami finally approved ;)

    Dah plan untuk dinner ni kena dok skali and tangkap gamba sebanyak mungkin. Memang kami giler bergambar sket hehe Alexa naik bas yang pertama so diye turun dulu and booked meja yang paling hampir kat pintu but meja tu agak lambat sket la dapat gi amik makanan. Kami berempat kat situ. Kayla as usual dengan geng-geng diye. Kite orang tak bape kisah sangat sebab dari dulu sentiasa consider hanya kite orang berempat jek satu umah.

    Makanan diye ok lah. Tanya kat chef diye ade halal meat tak. Diye cakap sume halal. Ayam diye sedaplah. Yang lain tu biasa jek. Tapi tak bley sangat nak enjoy makan sebab angin dah naik. Kali ni bukan sebab perut kosong tapi rasenye sebab before that ade makan something yang tak sepatutnye. Kite orang amik the earliest bas untuk balik which was at 9.45 pm. Sampai umah, sambung lagi borak-borak sambil pekena teh ngan Rianne, Alexa and Yana.

    Hmm alahai... sedihlah bile pk Rianne nak pegi ni. Xtau if pengganti diye untuk semester akan datang best macam diye atau tak. Kite orang cakap ngan Alexa suh Sukulu (Fijian kawan Alexa) mintak tuka flat since she's not happy tinggal kat flat diye. And Sukulu pun baik jadi sesuai la pun untuk replace Rianne and Rianne pun sangat happy if orang itu adalah Sukulu. Hmm we'll see.....


    Photobucket
    With my sweet Rianne...

    Photobucket Photobucket
    Flat photos

    Photobucket Photobucket
    Yang dok tepi Alexa tu ler Sukulu

    Photobucket Photobucket

    Photobucket Photobucket

    Photobucket
    Khas untuk Mat Nabil dan Mamat Alpyan Sudarmaji.. korang tengok la ye puas-puas sebab pasni dah xde gamba Rianne sangat :(
    As I Would Have It
    Permalink |