about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Wednesday, April 30, 2008,12:02 AM
    Gamelan
    Pagi smalam gi jumpa Janet sat untuk untuk heart to heart talk regarding PhD ni. Lega rase bile dapat luahkan perasaan sebenar. Janet sangat memahami. So yesterday's talk was good. Beruntung rasenya dapat Janet sebagai co-sv ni. Diye ngan Geoff memang complement each other lah.

    Tengah hari tu, gi tengok performance gamelan conducted by Pak Joko. Boss ngan Haziq dah gi dulu. Yana lak dari dent school. Dah alang-alang kat lab saye pun ajak Jochen, mamat German gi tengok skali. Tak sangka lak diye nak ikut.

    Macam tengok soprano ari tu, performance gamelan kali ni pun sangat best. Cume agak pelik biler tengok yang perform sume whites. Dan yang menyanyi lagu Jawa tu pun minah saleh. Ade lah Sue Ann, Malaysian Chinese performed skali.

    Photobucket

    Malam tu plak gi tolong Faizal and Bukh prektis silat untuk performance Malaysian Nite nanti. Perghh... punye la lama dah x silat... few days before that ingatkan balik Bunga Tanjung dan Gulungan 31... hmm tetibe rase rindu plak ngan silat.......

    Anyway... gambar seterusnya xde kaitan ngan entry kali ni.. saje jek nak letak gamba banyak-banyak bagi Mat Nabil suke :D

    Photobucket
    Dekat Brighton Beach masa Beach Bash Toroa summer ari tu..

    Photobucket
    Bersama Hanna (Germany).. diye ni la pemain beach voli yang pro huhu.. tgk features dah bley agak memang sporty giler lah..
    As I Would Have It
    Permalink |