about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Wednesday, January 7, 2009,3:54 PM
    Setelah Seminggu Kembali ke Dunedin
    Pejam celik, dah seminggu rupanya saya tinggalkan Tapah. Perasaan? Ntah ler. Dah sebulan dok Tapah ngan hiruk pikuk anak buah. Sekali balik sini, sunyi sepi. Students tak ramai. Member-member yang ade pun dok tempat lain. Nak hang out everyday susah. Masing-masing ada keje. Saya pun terbz la plak with summer class yang saya join ni.

    Lain rasenye dari keadaan masa memula sampai ujung 2007. Masa tu thrill datang ke tempat baru masih tinggi. X kisah la students dah balik cuti masa tu. Semangat nak mengexplore tempat baru kuat. La ni kire macam dah balik ke kampung halaman. Dah biasa ade aktiviti. Biler balik sini xde pape, tu yang jadi bermuram durja.

    Patutnye ni la masa yang sesuai untuk fokus ngan stadi. Xde gangguan. Tapi tak sangka la plak loneliness ni jadi distraction yang paling besar. Asyik ingat nak balik umah jek. Hai macam mane nih? Selama ni saya tak pernah langsung homesick. Kali ni out of sudden - homesick! Adeh.......parah.. parah...
    As I Would Have It
    Permalink |