about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Sunday, November 16, 2008,4:32 PM
    Final Day di Dunedin untuk 2008
    Sedey.. sedey.. smalam wave goodbye dekat Timi. Plan asal Timi balik January tahun depan, so bile balik ke Dunedin nanti, bley jumpa lagi. Unfortunately JPA bagi strict order, kena balik by December gak. Huh! Hmmmm... Sume barang-barang Timi saye borong untuk next year nye umah baru. Seriusly sedey.. selalu Timi jadi mediator biler saye ngan MM gaduh. Pasni sape nak lagi nak layan kerenah saye lepas gaduh? -sigh-

    Anyway, smalam tangkap gamba ngan Timi and MM wat kali terakhir. Oh yeah.. kete tu tak jadi jual. Setelah pk banyak kali dan diskas with Yi Tian, akhirnye saye amik lah kete tu. Susah nanti nak start over balik cari kete baru, pk kete mane nak beli, etc. Tapi last-last minute nak balik ni la plak air cond kete wat hal.. saba.. saba..

    Photobucket

    Align Center
    Photobucket
    Fellowship of ABA390

    Hari ni final day kat Dunedin. Kul 8.50 pm ni akan berlepas ke Auckland. Then esok paginye akan ke Gold Coast. Saye, MM & Farid akan spend 2 minggu di Australia before balik ke Malaysia on 2 December nanti. Ini bermakna blog ini juga akan senyap untuk 2 minggu. Doa kan perjalanan kami semua selamat ye..

    Photobucket
    In another farewell dinner @ Rainforest Restaurant..
    sob..sob...
    As I Would Have It
    Permalink |