about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Saturday, November 8, 2008,1:41 PM
    Apa Isunya?
    Election di New Zealand baru je berakhir. Seperti di Malaysia dan USA, perubahan juga berlaku di sini. Helen Clark yang memerintah untuk 2 penggal berturut-turut akhirnya tewas juga kepada John Key. Saya bukan nak bercakap tentang politik. Ni sekadar mukadimah sahaja ye :P

    Yang sebenanrnya, hari tu dengar satu conversation di HotFM. Hmm sejak biler saye dengar HotFM ni. Jangan salah sangka ye. Bukan saye, tapi MM yang rajin dengar. Saya terdengar jek. Isunye? Hmmm ade lah sorang minah ni call. Tak sure lah marah ke ape. Tapi antara pointnye diye kuar (mungkin ngan bofren kot) but somehow this guy tak bagi tau yang diorang akan pergi main boling. Dan diye pulak di kala tu pakai baju kurung. Point diye pakai baju kurung macam mane nak main boling.

    Isu saye plak... ape salahnya? Kami tutor-tutor di FSKTM ni dulu pun slalu wat keputusan last minute untuk gi main boling. Masa tu dengan baju kurung, kebaya, skirt, long dress, you named it. Redah jek. Bley jek main. Berjaya jugak jatuhkan pin 100++.

    Mungkin pada pandangan setengah orang kurang sopan kot. Mungkin. Tapi jangan lah pi main tu dok angkat kain tinggi-tinggi or melangkah luas-luas. Dalam pakaian sebegitu, kena la control ayu sket haha. Ok jek.

    Jangan cakap boling. Main ping pong dan volleyball tanpa baju sukan jugak satu perkara biasa. Main ping pong misalannya. Kebiasaan main masa dah nak balik ke umah. And nak main tu pun slalu last minute. Tak preplan. So main je lah ngan baju pe yang tengah dipakai + ngan heel lagi. Same case ngan volleyball. Terasa nak main jugak tapi tak bawak baju sukan, redah jek main ngan baju keje dan high heel. Tapi xde lah dok gi spiking kan. (Kejadian ini sangat-sangat jarang berlaku ye tapi pernah dilakukan :P)

    Anyway, dalam satu lagi berite yang tiada kaitan ngan politik dan main boling dengan memakai baju kurung, malam tadi, akhirnya berjaya jugak melepasi Zuma Stage 12. Kemudian ke Stage 13 dan berjaya jugak. Dan kemudian, credits to........ What? Dah abis langsung rupenye. Adeh, tensen la plak. Hmm nampaknya pasni fokus kat Armadillo Run je lah. Tapi b4 that try fokus untuk siapkan PF5 ni dulu :D Dah masuk 3/4 ;)

    Hari ni hari terakhir Barbora di Toroa. Oh Barbora ni flatmate yang baru masuk 2nd semester hari tu menggantikan Rianne. Dari Czech. Hmm macam Rianne, Barbora jugak ajak datang ke Europe. Accommodation kire setel di Prague nanti. Argh.. Prague is such a beautiful city! Adeh.. memang kena kumpul duit sungguh-sungguh tahun depan ni....

    Photobucket
    Cute kan.. dan baik plak tuh ;)

    Photobucket
    Apa kaitan pelangi ngan entry kali ni? Xde. Cume 3 hari lepas pelangi kuar.
    Bukan satu tapi 2! Sapa yang ade mata Clark Kent bley nampak satu
    lagi pelangi di belakang pelangi yang terang itu :P

    Ok, chiow!
    As I Would Have It
    Permalink |