about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Wednesday, January 14, 2009,2:47 AM
    Tagged Dari Yana
    Hmm dah lama kena tagged ni. Since balik bercuti ke Malaysia lagi. Tapi disebabkan oleh seorang makhluk yang tak reti mencari rezeki halal, dok asik mencuri kabel telefon kat Kg Tersusun tu jek, maka xde lah internet di umah. Biler xde internet, x bley nak update selalu. Penat wei kena gi c/cafe all the time untuk cek emel sampai le ke update blog.

    So, untuk menunaikan janji, entry kali ini adalah untuk menjawab soklan-soklan yang ditag.

    Q1: 7 facts about yourself on your blog.

    Hmmm... rasenye dah selalu kot tulis kat sini, intentionally or unintentionally. Most probably sume orang dah tau yang saye ni:

    1 - over gediksss (perhatikan 's' yang banyak di belakang tu :P)
    2 - giler volleyball
    3 - very good at sport (self-claim haha)
    4 - suke menyanyi, menari, melalak dan macam-macam "me-" lagi lah
    5 - tiga suku (atau sengal atau yang seangkatan dengannya)
    6 - moody
    7 - kaki berangan

    Q2: 7 unspectacular quirks on me

    1 - ade imaginary friends. Always talk to them but hey.. it's cool!
    2 - bile datang tensen, mulalah berangan yang bukan-bukan. Jadi spylah, assassin lah.. hmm
    3 - kalau tengok cerita, senang terpengaruh. For eg, tengok Charmed, tetibe pasan ade power
    4 - bersendirian merupakan cara untuk mengcoolkan diri walaupun sebelum tu konpem teruk menangis-nangis dulu
    5 - kalau dah datang malas tu.. memang sangat-sangat malas
    6 - dalam keadaan yang sangat panik, tetibe terus jek speaking. Ilang bahasa Melayu ku..
    7 - last but not least.. ni yang selalu menjadi perlian orang.. yang saye sendiri tak notis sehinggalah pada suatu hari di Kg Baru. Waktu tu tengah giler kaset ceramah Akil Hayy. Beli kat sorang pakcik ni. Tetibe pakcik tu tanya "Anak ni dok lama kat UK ke??" Rupe-rupenye saye ni cakap Melayu agak pelat ye.. especially my "R" yang sentiasa jadi bahan ajukan Nibong. Budak-budak kat sini jangan cakap ler. Pantang aku sebut R.. konpem ade parrot (ade je yang nak mengajuk :P).

    Okes.. done.. nak tag orang lain ke? X yah la ye.. ngantuks.. nak tido.. sok pagi ade kelas huhu
    As I Would Have It
    Permalink |