about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Sunday, June 3, 2007,11:51 PM
    Sukan Wanita Kebangsaan Ke-II
    Last night, Et and I pergi ke pembukaan Sukan Wanita Kebangsaan Ke-II dekat Stadium tertutup Bukit Jalil. Thanks to Dr. Shamala, pengerusi bersama Sukan Wanita ni, kita orang dapat invitation untuk attend. Dengar-dengarnya VIP seat.

    So malam tadi agak terlewat lah, sebab training habis kul 7 pm, then balik mandi, solat, packing sebab nak tumpang tidur rumah Et balik nanti. Kesian kat Et, lama kena tunggu. Kul 8 baru bergerak dari UPM. Permaisuri Agong pun dah sampai dulu dari kita orang. Dah tu, kat sana lak tak tahu pintu mana kena masuk. Melilau sana sini at last jumpa la jugak.

    Problem lain pulak timbul. Full! Heran gak, kat invitation kad tu bagi nombor, ingatkan ikut seat numbering, rupanya free seating. Hmmm alahai. Tanya kat volunteer, adalah tempat duduk, tapi kena splitlah ngan Et. Tak kisahlah tu as long as boleh duduk.

    Opening ceremony tu boleh dikatakan best jugak ler. Sambil tengok tu, menyelongkar jugak le goodie bag yang diberi. Ada t-shirt, topi, bekas minuman, majalah mingguan wanita, tongkat ali perisa oren, biskut dan apa-apa lagi lah. Yang paling best ada kad jemputan untuk refreshment di VIP lounge dengan Permaisuri Agong. Wow!

    Dah habis tu, kita orang pun pergilah makan kat situ. Adus, sampai dah penuh perut, ada je makanan yang datang. Selagi Permaisuri tak balik, kita orang pun tak boleh balik. Makanan yang dihidang pun mewah. Dari makanan barat ke timur, tak terhabis pun. Kat meja tu ada 6 orang je, campur Maria Arshad dan anak-anak, & this one dramatis jugak kalau tak silap.

    Hmm talking about Maria Arshad, she was so gorgeous malam tadi. Friendly, and tak sombong. Oklah. Boleh sembang-sembang dengan dia. Mula-mula tu macam cuak jugak le kan bila dia datang duduk kat meja tu. Masa nak balik tu pun, dia yang hulur tangan untuk salam dulu. Kita orang tak berani nak salam dulu takut jadi 'peghak' sangat hehe aiseh! Rugi tak bawak kamera.

    So kesimpulannya, malam tadi memang best. Tak rasa bersalah pun sebab datang lambat. Mungkin sebab hikmah datang lambat ni la dapat duduk betul-betul kat VIP seat. Ada yang dapat invitation untuk hadir, tapi tak duduk kat VIP seat so tak dapat lah invitation untuk makan tu ;)
    As I Would Have It
    Permalink |