about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Thursday, December 13, 2007,1:06 AM
    Wii and Me
    Hmm kununnya research untuk PhD nak wat VR games untuk people with disabilities. Geoff suh explore sume hardware yang ade. Memula diye suh baca on Wii. Then diye suh gi cari quotation pasal Wii ngan Damon. Jangan kate Damon, satu lab excited untuk dapatkan Wii so satu hari tu kami pergi dinner kat Meridian, terus reramai gi kedai untuk dapatkan quotation. Oh ye.. kat sini nak dapatkan quotation xde fliers so kena bawak pen dan kertas ye...

    Hari ni dapat email dari Geoff. Diye mintak Kaye sediakan PO.. once dah ready, email kat saye dan Mike (sebab ari tu Mike yang beriye-iye wat quotation) so that kami bley beli Wii. Ari ni gak PO siap so dalam pukul 4 tadi kami pun gi amik lah.

    Yang paling best, Geoff cakap secara officialnya saye yang harus in charge on Wii tu. Dan saye juga diwajibkan untuk bermain menggunakan Wii tersebut ahaks ahaks ahaks. Tak pernah lagi kena paksa main console games :D Tadi Mark tolong setupkan. Depa try main but unfortunately, satu control tu tak bley sense motion. Nampak gayanye sok kena gi tuka. Dan kami juga tengah tunggu nunchack yang xde dalam stock untuk sampai. Yang di beritahu, ade 2 jek kat sini hehe

    Kepada semua peminat-peminat Wii diluar sana.. jangan jeles ye. Inilah yang dinamakan rezeki. Sebenarnye banyak rezeki datang bergolek-golek kat sini. Dapat Wii, dapat gi Tramping yang tak pernah terfikir untuk dapat peluang tu, bley main gitar and piano, smalam meja pool kat lab kite org turn jadi meja ping pong hehe.. dan Geoff juga telah mengamanahkan saye untuk menjadi apprentice kepada Damon yang hampir habis.. untuk mengendalikan Watching Window - sebuah aplikasi VR yang berjaya dibangunkan di lab ni.

    Anyway... dah beberapa hari asik ujan je kat sini. So cuaca sekarang teramatlah sejuk. Ari ni gak pindah ke flat lain. Oklah flat baru ni. Flatmates rajin gi gym main badminton. Yay! Finally! dah cakap kat depa.. lain kali pi main.. nak ikut! :D

    Oklah.. nak kemas bilik. Barang-barang masih berterabur sebab pindah randah ni. Roger and Out!
    As I Would Have It
    Permalink |