about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Wednesday, January 2, 2008,8:38 PM
    Pick Ur Own Cherry
    Smalam pergi ke Fairview Orchard yang terletak di Roxburgh. Lebih kurang 2 jam dari Dunedin. Kite orang pergi 4 kete. Kenapa jauh sangat untuk dapatkan cherry? Sebab skang ni boleh petik buah cherry sendrik dan di jual muarh. NZ$8 sahaja per kilo. Normal price dlm NZ$16-19 per kilo. Yang best lagi, sambil petik sambil makan. Yang masuk dalam perut sume free hahaha...

    Masa nak balik tu K Liza lak ofer if nak ikut diorang amik jalan lain balik. Saja nak round-round gi tempuh Alexandra-Palmeston-Dunedin. Sebab fikir balik smalam pun tak akan wat keje, so folo la k Liza. Saje jek cuci mata tengok pemandangan yang lain.

    Photobucket

    Photobucket

    Oo.. k Liza and hubby bagi tau, ayam brand Brinks dah dapat Halal Certified dari FIANZ. Ayam ni banyak di jual di New World. Lega dengar. Tak de la susah nak beli ayam kena pesan kat orang yang gi masjid. Ayam ni dijual sekor-sekor. Hmm pernah potong ayam dulu so rase xde masalah la kot hehehe Beef/lamb pun banyak jugak yang halal cume malas nak cek je mane yang jenama kelulusan FIANZ. Nanti aa if rajin-rajin....

    Anyway.. masa 1 January ari tu, kite orang wat flat lunch since ari tu merupakan Mansi nye last day kat Pakiwaitara. Thanks Mansi sebab aja masak curry Indian style, lagi best dari kari Mamak. So balik cuti nanti bley la masak kasi abah rase hehehe :) Ari tu kite orang dressed up hanya untuk bergambar. I chose pakai baju kurung sebab dah lama x pakai.. rindu la plak ;)

    Photobucket
    Dari belakang:
    Me, Karen (Malaysia), Mansi (India).
    Yi Tian (Malaysia), Regina (Filipina)

    As I Would Have It
    Permalink |