about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Tuesday, January 8, 2008,1:10 AM
    Maal Hijrah
    Hmmm keliru sebenanye. Kalau ikut website FIANZ, ari ni dah 30 Zulhijjah. Tapi kat Mesia ari ni baru 29 Zulhijjah. Kat Ozi cemane eh kak Oshun OD? Tapi since dah dok kat sini kan, so ikut kalender sini lah. Which means esok tahun baru!

    Tak banyak aktiviti yang dibuat. Semalam baru stat gi lab setelah 2 minggu lepak bercuti mengalahkan mat salleh yang sambut Krismas dan New Year hihi Tapi cuti-cuti pun writing berjalan, and dah banyak progress. Harap-harap by February dah bley submit manuskrip nye woo-hoo! Ni kalau Alias baca sah-sah kena sindir lagi :D

    Next week Geoff balik. Apa progress nak tunjuk eh? Sebab tak ada apa. Harap-harapnye bley come out with something untuk beberapa hari dalam minggu ni. Takmoh kasi alasan ngarut-ngarut. Bagi tau jek terus terang ikut nasihat diye amik cuti. Tapi terlebih lama la plak hihi

    Anyway, tadi gi wat student's card ngan kak Liza. Style kat sini, tiap-tiap tahun kena wat kad baru. So gamba pun baru. Background kad pun lain. Orang tu tanya nak letak nama penuh or nak letak 'Lynn' jek. Hehe I chose the latter.. ngade-ngade tak?

    Perjanjian KD untuk PF4 dah siap ditandatangan, dengan k Liza as saksi. Tinggal nak pos balik jek. Hmm tingat lak last year. Setiap kali nak sign agreement, trus gi KD jek. Lepak-lepak sat kat sana, sembang-sembang pasal next novel, pendapat, etc. Best walau pun xde air bujang yang di hidang ahahha. Jangan mare.. gurau tahun baru :D Now? Huhu tinggal kenangan je lah. I miss those moment. Honestly, pergi ke KD adalah antara perkara yang saye paling suke nak buat!

    Oh ye. Tadi Damon datang lab. Lain tengok muke diye. Bercahaya terang gemilang. Ye lah, orang dah submit thesis, hepi je lah kan. Diye tanya, macam mane saye enjoy current weather kat Dunedin. 2-3 hari ni panas. Saye cakap saye tak suke langsung. Sebab panas sangat, walaupun tak sepanas kat Perth tu :P Kat sini bile panas, terasa sangat bahangnya. Sebab udara kat sini yang segar bugar takde pencemaran untuk menapis cahaya matahari yang memancar tu, so memang kena direct sunlight lah.

    Damon balas, masa cuaca sejuk dulu saye asik komplen aje. Bile panas pun saye komplen gak. Amboi, perli nampak huhu Takpe aa saye cakap, skang ni memang prefer cuaca sejuk. Dah mula menghargai. Tak komplen dah. Damon cakap lagi, nanti bile winter mesti saye banyak komplen lagi. Oooo xpe.. saye cakap ngan diye, bile datang winter nanti nasib diye memang baik sebab diye dah xde untuk dengar saye bising hehe Damon gelak jek. Anyway, sonok dapat jumpa labmates balik :)

    Okie dokie... no more updates. Akhir kata, Salam Maal Hijrah untuk semua!
    As I Would Have It
    Permalink |