about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Thursday, January 10, 2008,2:23 AM
    The Apprentice 7
    Well, favorite show saye telah kembali. Apprentice kali ini diwakili oleh celebrities. Format yang sama seperti reality show yang lain, yang menampilkan artis sebagai peserta. Duit yang dimenangi akan diberikan kepada badan kebajikan yang diwakili. Macam Sehati Berdansa. Woo-hoo to Vee & Shidi! :D

    Anyway, back to The Apprentice. Apa yang menarik kali ni, celebrtities yang menyertai bukan sekadar artis, tetapi ahli sukan macam Lennox Lewis, 5 x Olympic Gold Medalist, Nadia Comareci (betul ke eja hmm), authors.. dan juga Omarosa huhu Other familiar faces adalah Stephen Baldwin, Gene Simmons, Vinni ape ntah pelakon tv series ni and jeng jeng jeng, this Brit guy yang menjadi judge untuk American Got Talent (tak ingat nama). Mulut ala-ala Simon Cowell gitu. Part paling best bile diye debate ngan Omarosa haha seriously best!

    Antara kelainan yang lain, team yang kalah bile masuk boardroom, the other team bley tengok menerusi tv yang terpasang kat bilik diorang. Macam biasalah, bile dah tengok secara ramai-ramai team yang kalah tu bickering sesama sendiri kat dalam boardroom, masing-masing mula buat spekulasi. Ngumpat sume cukup. Hampeh betul.

    So season kali ni akan menjadi episod yang ditunggu-tunggu. Trump pun xde lah being hard sangat on diorang. Sebab kebanyakkannya kawan-kawan diye jugak. Tak sabar nye nak tunggu next episode.

    Hmmm ni might be off topic. Kepada peminat-peminat Heroes, saje nak bagi tau, Milo (Peter Petrelli) dan Hayden (Claire Bennet) are dating rite now. Et mesti suke kan sebab masa awal-awal Peter selamatkan Claire (save the cheerleader save the world), dia dah rase ade chemistry between them. So did I. Unfortunately dalam siri tu diorang pakcik dan anak sedara so x bley berchenta ahaks.. Dan ni baru habis tengok movie Bring It On: All or Nothing. Hayden sebagai lead actress. Best! :)

    Okielah.. kena sambung menulis. Nak siapkan cepat. Ciao!
    As I Would Have It
    Permalink |