about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Monday, December 31, 2007,8:06 PM
    Tahun Baru & Bunga Api
    Hmm berakhir sudah 2007. Hari ni bermulanya tahun baru. Rasanya sama macam kat negara-negara lain, tahun baru di sambut dengan percikan bunga api. Malam tadi saya tak melepaskan peluang untuk melihat bunga api di Octagon.

    First time, jalan memalam sorang-sorang. Patut gi ngan Yi Tian, but then pejabat Toroa International House tiba-tiba paipnya bocor. Yi Tian, as the person in-charged, kena la handle matter tu. So kena la saye gi sorang-sorang sebab Mansi dah tunggu kat sana.

    Takut? Risau gaks sebab malam cuti kan so memang ade drunkards di sana sini tapi tawakal je lah. Based on kate-kate labmates, Dunedin antara city paling selamat di dunia.. and Damon pun pernah bagi tau those drunkards are harmless.

    Pergi ke sana tanpa hope yang tinggi sebenarnya. Sebab Dunedin ni kecik, tak banyak event happened kat sini. Tapi bunga api malam tadi was surprisingly great! Teringat masa zaman dok kat Kg. Baru dulu, sebab umah mengadap KLCC.. dah selalunya ada bunga api kat KLCC tu so memang biasa intai thru tingkap bilik jek ;)

    Anyway, here are few pics on malam tadi...


    Photobucket
    Clock Tower

    Photobucket Photobucket

    Photobucket
    With Mansi

    Well, youtube di bawah ni tiada kaitan ngan tahun baru. Cume tibe-tibe dalam mood Hindi and teringat part favorite dalam banyak-banyak Hindi oldies. Setiap kali tengok memang nangis, tapi orang tak paham memang xde perasaan lah hahahahaha.. ops lupe.. di petik dari filem Yaadon Ki Barat.. mak ngan abah mesti suke punye.... ;)


    As I Would Have It
    Permalink |