about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Monday, March 3, 2008,1:19 AM
    Another Farewell
    Setelah hampir seminggu bertapa kat bilik terchenta, tadi berjaya jugak menjejakkan kaki ke lab. Tu pun sebab ade seminar spesel daripada Prof. Wolfgang Strasser dari University of Tubingen, Jerman. Lepas Geoff kenalkan dengan Prof tu, Geoff tanya.... x sihat ke? Sebab tak nampak pun kat lab last week. Hahaha..... I need to think and I can't think from here.. bagus tak jawapan tu? Tapi Geoff very understandable.. diye cakap xpe...... pasni nak bagi tau Geoff.. dalam seminggu 2-3 kali je kot gi lab hehehehe

    Prof Strasser bagi tau tadi, skang susah nak dapat PhD students untuk Graphics lab sebab requirement yang diorang letak. Hmm nak apply PhD kat sana, diorang takmoh yang pandai giler aje tapi candidate tu mesti ade kebolehan lain such as bley main music, menari, bersukan.. dan sebagainya... hahahaha konsep sama yang ditekankan oleh Geoff. Saye main volley and menulis.. sebab tu la kot dapat jadi student Geoff.. err... x bley komen lebey-lebey.. nanti jadi isu lak.. :D

    Anyway, gi lab tadi baru tahu yang Mike nye flight dah konpem on Rabu ni. Mike dapat wat internship kat NVIDIA Silicon Valley.. perghhhh salute beb! Bukan calang-calang orang dapat masuk situ. Mike dapat sebab project Master diye on ray tracing on NVIDIA graphics card memang gempak..

    So tadi last minit diorang ajak gi farewell dinner. Dari dulu dah janji ngan Mike, saye akan join farewell dinner diye sebab dah slalu sangat turn down ofer diorang gi dinner. Tengah dinner, diorang decide nak gi main boling. Alamak, got to do groceries sebab esok ade interflat potluck dinner. Tapi diorang ajak jugak. Sanggup nak amik kat New World tu lepas saye abis shopping.

    Well, memandangkan Mike dah banyak tolong before especially dalam menjalankan program Qt ku yang banyak sungguh problem nye dengan Windows... maka saye pun bersetujulah. Diorang siap gi print tu voucher from internet. So dapat lah potongan harga sebanyak NZD2. Ok la tu...

    Pastu tibe-tibe dapat tau Salleh dok masak and jemput untuk dinner.. hmm sorila ye... terpaksa tolak.. bukan x sudi... lately ngan labmates dah semakin x rapat.. almaklum ler dah jarang menunjukkan muka kat lab.. so ade peluang macam ni.. dengan Mike yang dah nak blah.. :)

    Well.... tu je la kot nak cite untuk ari ni.. adieu!
    As I Would Have It
    Permalink |