about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Saturday, March 1, 2008,7:31 PM
    I Drive Myself Crazy.......
    Hari ni... hujan. Hujan dari semalam sebenarnya. Berterusan hingga ke pagi. Baru je berhenti. Tapi matahari masih tak muncul. Awan masih mendung. Dalam keadaan gelap dan sejuk begini, fikiran pun jadi beku.

    Cuba nak menulis. Jammed! Dari tadi dok tengok page baru yang kosong, yang masih belum dihiasi ngan satu perkataan pun. Yang ada cuma chapter number. Apa nak tulis kat chapter ni pun tak tau. Blur. Entah kenape takde scene langsung yang terbayang dalam kepala ni.

    Nak fikir pasal research? Nak tulis pun blur, ni kan nak kerah otak berfikir. Lagi la blank. Hari ni sungguh tak produktif. Main gitar pun tak membantu. Apa nak buat ni? Pagi tadi dah layan Apprentice. Takkan nak tengok series jek? Trying hard not to fall asleep... tapi so far baring atas katil hingga tertidur je rasenya yang boleh menghilangkan segala ke-blur-an yang dialami.

    Argh! Bosannya!
    As I Would Have It
    Permalink |