about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Friday, April 18, 2008,12:47 PM
    Signal Hill
    Nabil nak sangat gamba. Tiap entry asik mintak gamba jek. So untuk tidak menghampakan entry kali ni saya letak le gamba-gamba sket...

    Ahad lepas before ke Christchurh, cuaca di Dunedin ni teramatlah cantik. Cerah sangat. Pagi tu kami (with Munir & Boss) layan bubble tea. Sebab cuaca yang cantik dan terasa rugi kalau dibiarkan macam tu aje tanpa melakukan sesuatu, maka kami decide untuk naik ke Signal Hill. Satu antara puncak-puncak bukit kat Dunedin ni selain dari Mount Cargill yang bley dijadikan tempat lepak menikmati pemandangan Dunedin dari atas.

    Best Dunedin ni sebab kedudukannya kat tepi laut jek..

    Pemandangan bandar Dunedin dari atas... berbukit-bukit kan.. memang challenging bawak kete kat sini.. kena naik bukit banyak..

    Berlatar belakangkan laut Dunedin

    Ni la gaya Munir & Boss

    Sejak balik dari Christchurch, Dunedin ni asik ujan jek. Smalam melampau nye sejuk. Keluar gi Uni untuk seminar dengan selamba pakai baju biasa sampai numb tangan. Konon nak gi lunch ngan Karen trus cancel sebab sejuk punye pasal. Tak sanggup nak jalan gi town. Yana kate Mount Cargill snowing. Mungkin jugak. Pagi ni tengok nampak ade tompok-tompok putih kat situ, tu pun kalau mata ni tak salah pandang lah.

    Invercargill pun snowing jugak smalam. Hmm esok saye ikut trip ke sana untuk 2 hari. Memang kena bawak baju setebal-tebalnye lah sebab kat situ sejuk. Ape ade kat sana? Ade Bluff yang merupakan ujung donia. Point paling akhir kat New Zealand ni (Stewart Island tolak tepi). Selepas Bluff ni memang terus ke South Poles. 5000 km if x silap. Since Yana pun gi skali, insya-Allah aktiviti bergambar tu xkan miss kot :D

    p/s: K Liza asik gelak-gelak dok cite kat k Mas n K Niza yang saye ni asik join budak undergrads jek.. alahai kak nak wat cemane... nak join postgrads takde common topik.. sume dok cite pasal anak jek :P nasib baik ade yana... hehehe

    As I Would Have It
    Permalink |