about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Tuesday, September 23, 2008,10:09 PM
    Sakitnye Dicucuk...
    Isnin lepas.. bangun tido tiba-tiba rase cuak. Terasa ada lump. Ops! Macam tak percaye jek. Dah tak terkire rasenya bape kali dok check. Betul. Memang sah ade lump. Masa tu dah 3 hari batuk-batuk. Hmm tak peduli dah tentang batuk. Lantak le nak demam ke ape ke. Ade perkara yang lebih mengerikan berlaku.

    Hari tu jugak kol Student Health untuk wat appointment. Request for a lady doctor. Paling awal dapat was on Thursday. Xpelah. Talked to Yi Tian and Alexa. Masa tu agak yakin it was just a normal lump. But still anything can happen.

    Hari Khamis gi wat checking. Doktor cakap 99.9% diye yakin it's homeless. Dan kalau homeless tu boleh dibiarkan jek. Takyah buang. Tapi untuk 100% confirmation, diye suh gak gi wat test. Mane la tau kan. Since bley claim, so x kisah pun.

    Gi ke Southern Community Lab untuk wat appointment. Hari Selasa kul 9.30 am. Skali kat resit diye tulis 18-09-06. Perghh.. ape hal nak claim macam ni... pastu details saye pun salah. Minah Maori mane lak diye ambik. Tapi tu semua human mistakes yang bley di-undo semula.

    Hari Selasa pun tibe. Cuak? Very. Bukan takut nak dapat result, tapi mengenangkan akan dicucuk. Tak suke betul ngan jarum isk isk. It was very noble of Yi Tian to accompany me walau pun tak mintak. Moral support katenya. Cool.

    Masa wat test tu (biopsy), mak aihh.... sakitnye.......... Bukan sakit masa kena cucuk tu tapi sakit masa diye pump untul retrieve cell or fluid or whatever. 3 kali lak tu. Memang nak nangis dah. Nurse suh tengok gamba kucing kat depan tu. But still... adeh!

    Nasib baik ade Yi Tian. It was really good to have company. Sebabnye on the way balik tu, tangan kanan tak bley angkat. Agak numb. At least ade kawan, tak ler terasa sangat sakitnye. Borak-borak gelakkan diri sendri sedikit sebanyak helped to channel the pain away.

    Tadi doktor dari Student Health kol. As expected, memang xde pape. Nothing to be worried. Yay! Tapi experience di-biopsy tuh masih x bley lupe. Hmm...

    p/s: Heroes dah kuar. 2 episod trus untuk season premiere. Best!
    As I Would Have It
    Permalink |