about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Monday, October 27, 2008,9:50 PM
    Proposal oh proposal....
    Dah berminggu-minggu rasenya asyik buat proposal baru jek. Yang terbaru, hasil dari meeting Jumaat lepas, still belum dapat feedback. Geoff sangat-sangat busy sebab terpaksa menanda 2 tesis dan menjadi chair kepada satu CGI conference nih. Selagi tak setel proposal, selagi tu annual review saye tergantung.

    Untuk annual review yang bakal menentukan status saya sama ade layak untuk bergelar PhD student di University of Otago ni terletak pada proposal tersebut. Lambat dapat feedback dari Geoff, maka lambatlah saye menghantar report ke Mike, postgraduate coordinator kami. Akibatnya nanti lambat jugalah annual review untuk saya.

    Hmm... 17 November nanti dah nak bergerak ke Australia sebelum pulang ke Malaysia. Kalau boleh nak setel awal. Banyak lagi mende nak kena buat. Firstly, nak kena pk hal pindah memindah barang nih. Oh setelah berfikir dengan panjang lebar sampai sakit kepala, akhirnya saye keluar jugak dari Toroa yang semakin mahal ini. Dapat satu bilik kosong kat depan Toroa jek for NZD97 per week. Oklah jika nak dibandingkan dengan Toroa, NZD198.50 per week. Biliknya pun agak besar, flatting with Kiwis and ade satu couple ni. Might be Indians.

    Secondly, nak setelkan hal untuk menghantar selonggok baju-baju yang saye tak sentuh langsung kat sini. Sebabnye tak sesuai sama sekali utuk dipakai di negara 4 musim. Daripada memenuhkan almari yang tak ler besar sangat, baiklah anta je balik. Bley jugak kakak-kakak pakai (kalau muat hhahahaha) atau sedekah je kat sesapa. Nak anta pun thru shipping sebab melalui udara ni mak aiiii.. mahalnye....

    Oleh sebab tu saye sangat-sangat berharap agar annual review ku berjalan secepat mungkin. Cepat habis, adelah masa untuk saye memikirkan hal-hal yang tidak berkaitan dengan pelajaran ni langsung. Selagi tak setel selagi tu takde perasaan nak buat pape. -sigh-

    As I Would Have It
    Permalink |