about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Tuesday, October 21, 2008,12:46 AM
    Sicked.. again...
    Here I am.. sicked again..

    Isnin pagi.. kul 2 am... perut rase sakit sangat-sangat.. paksa diri untuk tidur. Tak bley tido. Kul 4 am tu rase loya sangat-sangat. Tak tahan, terus lari gi toilet and keluarkan semua makanan yang dah di makan sebelum tu. It was bad.

    Dah 5x kali muntah and 2x diarhea, terus kejut Yi Tian sebab tak tahan sangat. Dia ajak gi urgent doctor tapi saye xnak sebab awal pagi sangat. Then diye bagi Chinese herb. Tahan untuk few minutes je kot, pastu muntah lagi. Sampai kul 8.30 am... masa tu dah 8x muntah and 4x diarhea.

    Lepas tu jugak terus gi Student Health. Yi Tian kena gi lab so Alexa teman. Dari kul 8.40am, kul 12.30 pm baru balik. Kesian plak kat Alexa. Nasib baik exam diye hari Selasa depan. Mak Alexa called all the times. Diye GP so when she heard I was sicked, diye sentiasa call to check up on me. Baik kan? Tapi tu lah.. biler deal ngan Dr. ni banyak lak pantang larang yang tak bley makan :(

    Smalam x makan langsung kecuali b4 tido tuh... gigit lah roti sket-sket. Harap minum air garam jek. Ari ni masak bubur yang sangat tawar sebab Alexa tak bagi letak perisa pape pun :( Tapi Yi Tian yang baik hati masak sayur sket bagi makan untuk dinner.. at least rase la jugak nikmat makan.....
    As I Would Have It
    Permalink |