about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Wednesday, September 24, 2008,9:05 PM
    Fairy Tale
    Masa memula sampai sini dulu, first time masuk ke Graphics Lab, Geoff suh pilih nak blaja main instrument ape. Dari dulu sebenarnya minat nak blaja main piano. Ingat lagi masa kat UPm bawak keybord ke Serdang. Hajat ati nak blaja main ngan hubby Hizma. Tapi hajat tak kesampaian. Tak sempat. tup tap dah fy.

    Geoff kate if nak blaja main piano, Nathan ade. Nathan is great pianist, and skang dah jadi Dr dalam department Computer Science ni. Dasat. Dari bidang music beralih ke CS. Same macam Janet, wife diye. Dari music gaks and skang jadi co-sv saye. Hmmm memang teringin sangat tapi segan nak mintak tolong Nathan. At last main gitar jek since sume labmates main gitar dengan bagus skali. Pastu terus beli gitar :D

    Tapi sume berubah lepas June datang. June main piano. Diye slalu ajak main ngan diye. Since kat lab memang ade piano, ape lagi. Join lah diye. Then Rob cakap since I'm very keen in learning, diye pun aja lah. So now I'm able to read notes and play. Even tak lancar sangat but kire bley lah. Tak cukup ngan tu, amik online lesson untuk fahamkan selok belok key, terms dan segala yang bersangkutan dengannya.

    Bley kate almost everyday prektis kat lab di kala tensen. La ni tengah cube sedaya upaya untuk main lagu Fairy Tales (dalam youtube bawah ni). Walau pun lagu tu untuk level tinggi, tapi x peduli. So far tangan kanan dah pass, tangan kiri jek masih slow sket. But practice makes perfect eh. I will... ni target.. untuk main Fairy Tale dengan sebaik mungkin..


    As I Would Have It
    Permalink |