about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Monday, September 29, 2008,6:25 PM
    Salam Aidilfitri
    Salam Aidilfitri diucapkan buat semua. Minta maaf sebab saya tak singgah dari satu blog ke satu blog untuk mengucapkan salam secara peribadi. Melalui blog ni, saya mengucapkan salam secara general buat semua.

    Terima kasih kepada KD atas kiriman kad raya dan sampul duit raya yang begitu menarik sekali. Sayangnya saya jauh di perantauan. Terbayang-bayang juga bagi duit raya menggunakan sampul KD kepada anak-anak buah yang sangat-sangat dirindui sekarang ni. Tak apalah. Simpan dulu, boleh dipakai bila balik ke Malaysia nanti. Mana tahu kan raya tahun depan sambut kat Malaysia pulak.. (berangan je..)

    Kepada semua yang nak balik ke kampung last minute ni, berhati-hati di jalan raya. Memang itu je yang boleh disampakan sebab dah jadi lumrah di Malaysia, setiap kali menjelang perayaannya, pasti ada perkara yang tidak diingini berlaku. Kadang-kadang terfikir, tak boleh ke pemandu-pemandu di Malaysia ni memandu dengan cermat dan mematuhi peraturan jalan raya. Susah sangat ke? Hmmm..

    Kepada yang dah berada di kampung, selamat menyambut hari lebaran bersama keluarga!
    As I Would Have It
    Permalink |