about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Monday, March 23, 2009,7:37 PM
    Hmm Patut ler....
    Ingat lagi, tahun lepas each time gaduh ngan MM, saye mesti ngadu ngan Timi. Ramai yang wondering.. kenape Timi? Argument mereka, Timi tu blur orangnya. Tak banyak cakap. Kalau cite ngan diye pun, xde respon. Betul. Memang x dinafikan.

    Setiap kali cite ngan Timi, diye senyum jek. Nak dengar diye console, mintak maap ler. Memang x cakap pape pun. Kalau bagi respon, 2-3 patah kata jek. Itu ler Timi. But somehow rase lega lepas cite ngan diye. Memule tu sebab ingat diye ensem sangat so biler tengok diye senyum tu ati trus tenang haha

    Sampai ler satu hari ni, MU (bukan Manchester United eh :P) bagi buku Men are from Mars, Women are From Venus untuk dibaca. Tak baca abis pun lagi sebenanye. Baru first chapter sebab buku tu pasal relationship.. xde laki lagi nak dijaga atinye hahaha tu sebab x tersambung pembacaan. Anyway, pointnye kat sini... perempuan kalau tensen.. bermasalah.. biler cite ngan laki.. lelaki tu x perlu nak sibuk-sibuk bagi solution macam mane nak fix problem tu sebab that way will make the guy look as if he's so damn good in fixing problem. Ape yang laki perlu buat? Be a good listener.

    Ooo patut ler rase selesa ngadu ngan Timi, as if diye ni good listener (walau pun hakikatnye diye memang x bercakap pun hahaha). Tu pasal le jugak bley ngam ngan Mat Nabil.. Mat Nabil pun jenis x banyak cakap gak kan kan :D

    disclaimer: entry ni ditulis untuk melepaskan tensen ngan Matlab..
    As I Would Have It
    Permalink |