about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Sunday, February 22, 2009,5:32 PM
    Bile Minah Ozi Melawat Dunedin
    Last Saturday, went to Alexa's for dinner. Alexa baru balik seminggu yang lepas. Bawak sekali member baik diye, Katie. Memang pure Ozi lah. Wat education. Nak dijadikan cite, di kala Ozi masih lagi terik, cuaca di Dunedin sepanjang minggu lepas sejuk. Towards weekend, jadi melampau sejuk sebab hujan yang x berhenti-henti.

    Teringat masa trip ke Ozi dulu. Waktu me & MM baru nak enjoy cuaca sejuk kat sana, member-member yang bawak kite orang berjalan dah menggigil kesejukan. Same kes ngan Katie ni. hari Sabtu lepas memang extreme sejuk lah. Waktu sampai kat flat Alexa, sian sungguh tengok si Katie ni. Dok duduk depan heater sambil menggigil.

    I told Yi Tian, I was so proud at myself now. Dalam sejuk macam tu, stll bley tahan lagi compared to Katie hehe. In fact, it wasn't the first. Isnin tu, 3 hari lepas Alexa sampai, we went out for lunch. As usual, cuaca sejuk. Katie pakai skirt jek. Sejuk minah tu. Tanya kat Alexa, tak warning dulu ke kat si Katie ni. Alexa cakap dah, mungkin cume Katie tak boleh terbayang sejuk nye sampai macam tu sekali. Lepas lunch Alexa nak bawak Katie tour uni, tapi terpaksa balik dulu untuk Katie tuka dari skirt ke seluar jeans hehe ;)

    Teringat lagi masa memula nak datang sini dulu. Yana dah warning. Pakai sweater tebal. Even waktu tu dah ujung spring. Nak masuk summer. Paham maksud Yana. Dunedin ni sejuk. Tapi yang x dapat difahami waktu tu tahap kesejukannya. Masa sampai kat Auckland rileks jek.. jalan-jalan x menggigil langsung. Turun jek dari kapal terbang kat airport Dunedin, mak aih.. beku terus. 8C temperature waktu tu (ke 4C?) hahaha

    So untuk yang bercita-cita nak datang ke New Zealand, South Island terutamanya (dari Christchurch ke bawah).. Sal&Sazly.. dan jugak Wahidah.. dan sape-sape jugak ler.. bear in mind ye... when I said sejuk means sangat, over, melampau sejuk k. Tak kire lah tengah summer sekali pun sebab Dunedin ni sangat terkenal sebagai bandar with 4 seasons in a day ;)

    As I Would Have It
    Permalink |