about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Friday, March 27, 2009,2:52 PM
    My Swollen Finger
    Last Wednesday, merupakan competition pertama kite orang untuk social league volleyball. Main berterabur tu x kisah ler. Sebab first time main together as a team + dah lama tak main, so performance macam tu boleh dimaafkan.

    Selama ni main, setaip kali nak try set biasanye ring finger untuk tangan kiri memang selalu terkehel. Tu antara alasan nape sampai la ni tak terer set lagi. Kali ni, buat pertama kali masa nak spike, index finger tangan kanan terkena bola. Ni sume gara-gara akibat timing yang salah dan posisi jari-jari tidak sempat diluruskan sepenuhnya. Huhu bengkak terus jari ku


    Kesannya, jari tersebut membengkak. Wat lawak nagn Niamh, macam jari pompuan mengandung. Bile balik umah petang tu, sume kecoh nak tengok jari 'mengandung' haha. Nak makan kena guna sudu. Ye la, jari tu x bley bend. Tu pun pegang sudu macam budak-budak baru belajar nak makan. nak menulis lagi la x bley. Nak bukak pintu bilik lab yang ketat pun gagal di situ. Nasib baik ade Geoff, diye tolong bukak kan :D

    Yang pasti, orang yang paling kecewa dengan kecederaan jari saye ini ialah Carlos. Dah lama kite orang tak bertempur di gelanggang ping pong. Diye ajak last Friday (minggu lepas) tapi sebab dah janji nak main ngan Amin, so plan lawan minggu ni. Unfortunately, unexpected thing macam ni jadi. No worries Carlos. As soon jari ni bley bergerak macam normal, I'm game! Ngeh ngeh ngeh

    p/s: Janet dan Geoff telah meng-confirmkan for sure late April ni kami akan berpindah ke new building yang jauh kat blakang sana huhu Pool table terpaksa diletakkan di floor lain, so Geoff kate dah tak jadi pool table graphics student ler sebab dah make it public huhu meaning no ping pong kat lab after this waaaaaaaa!!!!!!!

    p/s2: kalau ade sesapa yang rajin nak tengok computer games zaman dolu-dolu, text-based game.. Bullcow.. haaa that game was written by Geoff!! Now I know. Game tu diklasifikasikan as one of 101 Best Basic Games (a book by David Ahl) untuk early 70's.. huhu bangganye.. ;)
    As I Would Have It
    Permalink |