about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Tuesday, December 25, 2007,8:12 PM
    2007 Wrap-up
    2007 bakal berlalu. Tinggal beberapa hari je lagi before 2008 datang menggamit. Banyak kenangan yang ditinggalkan oleh 2007. Ape ye rentetan-rentetannya?

    • >2007 dimulai dengan terlantar sakit kat umah selama 2 minggu gara-gara food poisoning yang doktor-doktor tak perasaan. 2 klinik dan satu hospital dah pegi, x baik-baik jugak. At last gi balik ke klinik yang first pegi, baru la bley detect huhu
    • >Mula mem-blogging secara serius mulai Mac
    • >Mula joined Friendster pada Jun
    • >Menyertai larian 10km di Dataran Merdeka.. habis woo dapat medal dan sijil hehehe
    • >Buat julung kalinya menjuarai Bola Tampar Wanita untuk Sukan Staf Antara PTJ

    Photobucket

    • >Tahun ni telah 3 tahun berturut-turut mewakili UPM bagi bola tampar wanita

    Photobucket Photobucket
    Sukan Staf Antara IPTA di Perlis - menang posing jek hehe

    • >Dengan gilanya masuk pertandingan lagu P. Ramlee bersama Sal, Noris, Iezma dan Azri
    • >Berjaya publish 4 novel dalam setahun dengan dua nick berbeza (dLyn aZmi & Naza Adlyn)
    • >3 kali keluar dalam media, walau pun yang satu tu secara tak sengaja heheh

    Photobucket Photobucket
    Dalam Popular Magazine & Utusan Malaysia

    Photobucket
    Err.. ni gamba yang tidak disengajakan.. dalam Kosmo masa konvo

    • >Graduate untuk Master

    Photobucket

    • >Berjaya menakluk Gua Niah dengan hanya memakai blouse, seluar slack dan sandal

    Photobucket Photobucket

    • >Menjejakkan kaki ke antara negara yang tercantik di dunia -> New Zealand!
    • >Menaiki kuda mendaki bukit yang tinggi sehingga boleh nampak laut Catlins

    Photobucket Photobucket
    • >Sudah sampai ke puncak Mount Cargill
    • >Beraksi semula di dalam outdoor setelah lama ditinggalkan -> tramping ke Greenstone Track

    Photobucket Photobucket
    Photobucket Photobucket
    • >Mula menjinakkan diri dengan Wii dan bermain laser strike
    • >Pertama kali menyambut Aidil Adha di perantauan
    • >Dan dapat tengok pelangi yang sangat cantik!

    Photobucket Photobucket
    Photobucket


    2008? Tengoklah nanti 2008 akan bermula dengan ape :)

    As I Would Have It
    Permalink |