about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Sunday, December 23, 2007,6:16 PM
    Call Me Crazy...
    Kenyataannya, saye tak bley sentuh any computer games sebab senang jek being addicted to it. Tak kire la games se-simple minesweeper or solitaire, once sentuh memang susah nak benti.

    Masa kat UPM dulu rajin main Zuma. Kadang-kadang masuk miniclips. Kat sini pun sama. Ade waktu-waktu tengah stuck dan kebusanan, games ni jadi pilihan. Casual games. Senang nak main. Senang nak cari. Tak yah pikir banyak.

    Boleh katekan dah busan main Zuma, so I switched to Zuma Deluxe. Biasalah trial untuk 60 minit jek. Dah pernah main skali kat UPM dulu. Kat sini wat lagi. Personally Deluxe version memang lagi best la. Entah kena pengaruh ape smalam. Tengah main Zuma yang besa tu tetibe nampak iklan. Untuk musim perayaan ni, sape yang nak purchased online game dapat 50% off! Dan tanpa berfikir panjang, terus je purchased hahaha Tapi lepas register tak stat main pun lagi. Tak berani lah.. nanti x bley benti lak. Lagipun semalam idea tengah mencurah-curah untuk menulis. Takmoh spoil the mood.

    Wii?? Hmm wat masa ni memang kena jauhkan diri. Sebab dah pernah main.. and memang susah sangat nak benti. Huh! Oh.. dah create Mii.. which is my avatar untuk Wii :) Wajib sorang satu untuk kami kat Graphics Lab tu untuk wat Mii.

    All rite... nak sambung menulis. Nak siap cepat.. bley anta cepat kat KD :) Ciao!
    As I Would Have It
    Permalink |