about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Monday, March 17, 2008,11:20 PM
    Days of My Life
    Isnin...
    Hari yang sangat bosan sebab hari ni lah segala mind tertumpu balik pada stadi. Biasanya hari ni jugalah mood akan berbolak-balik depends on stadi. If nasib baik, hari itu akan berjalan dengan begitu smooth skali. Tapi selalunye jarang lah hehehe..

    Selasa...
    Tertakluk pada hari Isnin. Biasanya hari ni memang kena memusatkan perhatian yang tidak berbelah bagi. Lantak ler mood ade or xde. Kadang-kadang naik tensen gak. Tapi dalam keadaan ketensenan yang melampau ni lah otak akan berfikir dengan begitu produktif sekali.

    Rabu...
    Hari yang hepi dan cuak. Hepi sebab malamnya dapat tengok American Idol. Tapi... tengok nasib jugak ler.. if cepat orang upload kat YouTube, malam tu dah dapat ler tengok. If tak, pagi Khamis la jawabnye. Kat sini sebab 5 jam awal dari Mesia, and Mesia lak 12 jam awal dari US so kena tunggu lama sket la untuk AI ni. Cuak sebab Khamis miting ngan Geoff pasal progress PhD ni. So basically malam Rabu tu memang tengah kalut siapkan report untuk di emel pada Geoff and Janet.

    Khamis...
    Slalunye lega sket lah sebab dah abis miting. Tapi mungkin pening pala plak sebab nak kena pikir the next thing yang kena buat. Makin lama makin susah huhu. Petang Khamis ade training ngan Scorpions. Ish ish last week kemalasan melanda so x gi training. Sian Hanna call ajak gi. Xpe xpe lusa ni gi. Dah janji ngan Hanna. Malamnye plak layan result AI huhu best best

    Jumaat...
    Seronok! Sebab hari tu tak fokus sangat on stadi. Gi lab dengar seminar, pastu wat aktiviti ngan lab, pastu balik. Malam tu bley sambung tulis novel or wat mende-mende yang kurang berfaedah.

    Sabtu...
    Hari untuk bersuka-ria. Pagi-pagi selalu gi main voli. Ni Munir tengah injured, xtau lah ade orang nak turun or tak Sabtu ni. Tapi xpe... banyak aktiviti lain yang best bley dibuat. Contohnye.. memasak resipi baru. Yay!

    Ahad...
    Pagi jek rase seronok. By evening dah stat tensen balik sebab tau Isnin dah stat kena pulun stadi huhu Ni dapat emel dari Scorpions.. yang competition among diri sendiri akan bermula Ahad malam nanti.. ayayay! Tengok lah macam mane.. tak pikir pun lagi hmmm..
    As I Would Have It
    Permalink |