about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Thursday, March 13, 2008,9:46 PM
    Me Beloved....
    Kak Na anta gamba terbaru anak-anak buah ni dari Tapah. Cuti sekolah kan, so sume ada kat kampung. Budak-budak ni memang pantang nampak kamera. So apa lagi, mari berkenalan dengan mereka satu persatu! :D

    Photobucket
    Dari kiri:
    Awish, Damia, Kak Yong, Zaid, Angah

    Cucu yang pertama lahir, Muhammad Darwish Anaqi aka Awish. Anak kakak yang sulung. Kak Na le tu. Sebab diye cucu pertama so walaupun skang dah besar, tapi still diye yang jadi buah hati kite orang. Berjiwa sensitip, pantang kena marah, berair mata. Adus Awish, laki beb! Kena macho eh. Ni dah masuk Taekwando, so xmoh lembut-lembut lagi :P Dulu masuk tadika Inggeris, jadi la ni dok speaking je lah. Hobi diye selain dari tengok SpongeBob is ternak labi-labi. Skang dah tambah hamster lak. Idola diye was the late Steve Irwin. Kalau dulu tanya cita-cita nak jadi Ghostbuster. Skang nak jadi pe Awish?

    2nd, Nur Aisyah Nabila aka Kak Yong. Anak Kak Ida, kakak kedua. Cucu pompuan pertama. Nama jek pompuan, tapi ganasnye bukan main. Panjat lompat sana sini. Kalau x buli adik-adik bukan Kak Yong le namanya. Mulut becok giler macam Joyah.. pot pet pot pet. Menyanyi nombor satu. Ayah lak imam, cemane ni hehehe Dulu kecik-kecik putih la gak. La ni asik main panas dah gelap sket. Kak Yong ni plak selalu berangan nak jadi Princess Jasmine. Terpengaruh gile ngan cite Aladdin. Abah cakap jadi Abu je la :D

    3rd, Nur Alia Nadira aka Angah. Dari nama sah-sah bley agak adik pada Kak Yong kan. Amoi Cambodia kami panggil sebab macam Cina sungguh. Abah lak panggil "senduk penyek" (ingat kes Tok Pah gaduh ngan Tok Ti?? hehe) sebab tak de batang hidung. Hahaha tu la kak, hang banyak ngumpat sangat Hajah Mak Et tu masa tengah pregnant. Kan dah kenan kat anak. Tapi Kak Ida plak kate sebab kite orang yang terover tak suke kat Mak Et langsung kena kat anak diye :D Angah ni Drama Queen. Kalau sensorang baik budi, ade Kak Yong jek mula la asik nangis. Asik gediks ngan atuk (abah). So tiap kali nangis atuk backing aa. Ngan maksu sori eh. Angah salah maksu marah angah, wat pe nak marah Kak Yong.

    4th, Nur Damia Hanna (betul ke eja?) aka Damia. Lepas 7 tahun Awish solo, akhirnya dapat jugak adik. Sebaya ngan angah. Unlike Angah yang petah bercakap dan menyanyi, Damia ni hmm alahai. Cakap Jerman jek memanjang. Sampai la ni x paham ape diye cakap :P Berbeza jugak dari abangnya yang dengar cakap dan sopan, Damia ni oppsite perangainya. Ganas, degil, x dengar cakap, x reti serik - sume diye lah. Macam mak diye jugak masa kecik-kecik hahahaha.

    Last but not least, Muhammad Zaid Zafran, adik Kak Yong and Angah. Baru jek lahir tahun lepas. Satu-satunye anak buah yang tak kenal maksu diye ni huhu Tak ade banyak bahan nak cite, sebab sempat main kejap je ngan diye b4 fly. Tapi for sure if dukung diye, tahan sekejap jek sebab asik la dok menggelejat. Muke, ade iras Razman pelakon tu. Ish ish kak.. hang ni asik kenan artis jek ni.. pehal?


    Photobucket Photobucket

    Photobucket Photobucket
    Binatang-binatang peliharaan Awish

    Photobucket
    Angah dan Damia
    As I Would Have It
    Permalink |