about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Tuesday, March 11, 2008,1:27 AM
    Silly Ideas...
    Geoff kate...
    Dia selalu sangat come up with silly ideas. Sebagai contoh, diye cerita dulu-dulu diye pernah bagi idea untuk buat 'square tires'... aler... tayar kete bentuk 4 segi. Hmm logik ke tak tu?

    Kawan diye cakap...
    Buat square tires, nanti kete jalan turun naik laaaaaa..

    Geoff balas...
    Ape kate if letak camera kat bawah bonnet kete tu so that bley tengok pergerakan tayar tu macam mane...

    Kawan diye suggest plak...
    Ape kate wat round tires and letak camera so bley kaji pergerakan tayar tu...

    Kesimpulannya, kate Geoff...
    Tengok, macam mane silly idea bley lead ke good idea. Which is penggunaan camera untuk kaji pergerakan tayar.

    Kate Geoff lagi...
    Jangan takut bagi silly idea. Yang lebih teruk if xde idea langsung.

    Tapi...
    Masalahnye x pernah terfikir pun pasal silly idea. Setiap kali fikir, mesti nak bagi idea kaw-kaw kat Geoff. So far xde satu idea pun yang "KAW" bagi Geoff. Pasti ade loophole di mane-mane. Something yang tak pernah terfikir. Hmmm ape kate malam ni mulakan berfikir dengan idea ngarut-ngarut? Who knows it can lead to good idea and lepas tu bley lega untuk menghadapi first-half performance review...
    As I Would Have It
    Permalink |